Prometheus

Топ 10 найактуальніших безкоштовних курсів Prometheus

Оволодійте корисними навичками або навіть опануйте нову професію разом із Prometheus. Представлено добірку найактуальніших безкоштовних курсів, які точно стануть вам у пригоді у 2023. Обирайте свій і розпочинайте рік із користю!


«Основи Web UI розробки»
Курс розрахований на новачків у сфері IT, які не мають попереднього досвіду роботи й навіть базових знань. Дізнайтеся, що таке front-end і back-end, а також ознайомтеся з основами HTML, CSS, Javascript.

Англійська мова
«Англійська для початківців. Elementary level (A1-A2)»
На вас чекають 25 логічно пов'язаних між собою занять, на яких ви навчитеся висловлюватись англійською мовою легко та вправно.

«Англійська для STEM (наука, техніка, інженерія та математика)»
На курсі ви довідаєтесь про інноваційні сфери наукових пошуків, розширите словниковий запас й одержите нові мовні навички, потрібні для обміну науковою інформацією у вашій спільноті.

«Базова психологічна допомога в умовах війни‎»
Курс заснований на багаторічному досвіді роботи з людьми, які переживають кризові ситуації. Автори курсу підготували теоретичні основи та практичні поради для врегулювання різних гострих реакцій, які тепер може використати кожен.

«Як знайти роботу під час війни»
Курс допоможе знайти роботу зараз – у ситуації, що склалася, з ресурсами, які ви маєте, та зі знаннями й навичками, яких ви набули раніше. Програму створено у партнерстві з Центром зайнятості Вільних людей.


«Волонтерство під час війни‎»
На курсі ви дізнаєтеся, як волонтерити безпечно для себе й оточення, а також навчитеся створювати власні проєкти та ефективно допомагати захисникам і населенню.


Думай інакше: Зламай перешкоди на шляху до навчання та відкрий свій прихований потенціал
Ви готові до карколомних змін у житті та кар’єрі? Втомились вчитись та нічого не запам’ятовувати? Хочете подолати всі перешкоди на шляху до нових знань? Прагнете змінити професію та почати заробляти більше? Тоді запрошуємо на курс від Барбари Оклі та Терренса Седжновскі.

«Основи інформаційної безпеки‎»
Мільйони людей користуються комп’ютерами, знають про існування вірусів, але не розуміють, як себе убезпечити від їхніх дій. На курсі ви дізнаєтеся про те, як вижити в океані існуючих кіберзагроз, захистити свої особисті дані та фінанси.


«Успішний стартап: від ідеї до масштабування‎»
Курс буде корисним не лише для тих, хто тільки розпочинає свій шлях у бізнесі. Навіть досвідчені фаундери стартапів знайдуть у ньому багато корисного, ознайомляться з прикладами численних перемог та невдач.

«Як будувати бізнес онлайн‎»
Для малого та середнього бізнесу присутність в інтернеті – одна з кращих можливостей заявити про себе та закріпитися на ринку. Автори розкажуть, як створити або зберегти команду, налагодити процеси та звітність, убезпечити активи.

Немає коментарів:

Дописати коментар