Безкоштовний короткостроковий курс підвищення кваліфікації

Опанування цифрової компетентності для успішної роботи: створення цифрового контенту


Безкоштовний короткостроковий курс підвищення кваліфікації:
Обсяг навчання: 10-15 годин

Створення цифрового контенту – це процес створення письмового чи візуального змісту (інформаційного наповнення/контенту) для Ваших тем та Вашої цільової аудиторії. Створення цифрового контенту означає, що інформація, яку Ви надаєте, а також досвід, яким Ви ділитеся з Вашою цільовою аудиторією (споживачами контенту), зрозуміла та доступна.

Цифровий контент може бути представлений у різноманітних формах: текстові документи, презентації, відео, вебсторінки чи акаунти в соціальних інтернет-мережах.

Цей короткостроковий курс розглядає найпоширеніші та загальнодоступні інструменти для створення цифрового контенту, а саме Microsoft 365: Word, PowerPoint та Excel.

Створення цифрового контенту можна розглядати, як своєрідний формат співпраці декількох людей. Ви можете створювати власні елементи інформаційного наповнення в команді або скористатися вже існуючим (напр.: фото для створення презентацій). Саме тому перша тема, яку розглянуто в цьому короткостроковому курсі – це тема авторських прав та відкритих ресурсів для пошуку інформаційного наповнення.

Корисні ресурси:








Бережіть себе і родину! Все буде Україна!

Немає коментарів:

Дописати коментар