Infographic

 Інфографіка: корисні ресурси


Інструменти прості та зручні у використанні. Ви можете просто вибрати попередньо розроблений шаблон, налаштувати та додати власний вміст, а після завершення натисніть, щоб зберегти та завантажити інфографіку в різних форматах файлів. Більшість із цих інструментів також підтримують співпрацю, що дозволяє вам працювати зі своєю командою в режимі реального часу.

Інфографіка до Дня Соборності України

Canva


https://www.canva.com/

Canva — це дизайнерська платформа, яка дозволяє створювати широкий спектр інтерактивних медіа-матеріалів, включаючи інфографіку, плакати, презентації, робочі аркуші, комікси, інформаційні бюлетені, книжкові звіти, листівки та багато іншого.

Canva for Education — це інструмент Canva, створений спеціально для вчителів, учнів і шкільних округів. Він пропонує всі функції Canva pro безкоштовно, включаючи масу преміум-шаблонів, безкоштовні зображення, преміум-іконки та текстові шрифти, засіб для видалення фону та багато іншого.

Ви можете просто вибрати шаблон із бібліотеки сайту, налаштувати його так, як вам потрібно, і поділитися ним зі своїми студентами. Крім того, ви можете створити свій шаблон з нуля за допомогою редактора Canva for Education.

Наприклад: "Математичні інструменти крізь призму епох"

Piktochart


https://create.piktochart.com/users/sign_in

Piktochart — це інструмент, який дозволяє легко створювати інфографіку та ділитися нею. Він пропонує безліч готових шаблонів, що охоплюють різні теми та категорії. Просто виберіть шаблон, який вам найкраще підходить, і налаштуйте його так, як вам потрібно. Кожна інфографіка складається з кількох розділів, натисніть на кожен розділ, щоб додати або видалити елементи.

Ви можете додавати лінії, фігури, бульбашки, зображення, текст, шрифти та багато іншого. Коли ваша інфографіка буде готова, ви можете зберегти та завантажити її у форматах PNG, PDF, PowerPoint та кількох інших. Piktochart пропонує як безкоштовну, так і платну версії. Безкоштовна версія має обмежені можливості.

Infogram


Infogram – інструмент, орієнтований для створення схем, графіків і карт. Великий плюс − можливість завантажити фото й відео, аби зробити свою інфографіку інтерактивною. Для створення інфографіки необхідно вести та редагувати дані , що складають інформаційну графіку, в інструменті, що нагадує Excel, контент якого відображається у вашому дизайні. Програмне забезпечення автоматично змінить зовнішній вигляд інфографіки, щоб точно відобразити завантажені дані.

Easel.ly


https://www.easel.ly/

Easel.ly — ще один інструмент, який допоможе вам створити інфографіку. Він пропонує простий у користуванні інтерфейс, який дозволяє початківцям легко створювати власні візуальні елементи без будь-яких знань графічного дизайну. Easel.ly пропонує величезну колекцію готових шаблонів і безліч значків, фотографій та інших медіаресурсів.

Ви можете створити свою інфографіку з нуля, використовуючи порожню форму, або вибрати готовий шаблон і налаштувати його так, як вам потрібно. Коли ваша інфографіка буде готова, ви можете експортувати її у PDF, JPEG або PNG. Преміум-план Essel.ly пропонує набагато більше можливостей, ніж безкоштовна версія.

Visme

https://www.visme.co/

Visme — онлайн-інструмент для створення інфографіки. Він легкий і простий у використанні та дозволяє підготувати вашу інфографіку кількома клацаннями миші. Просто виберіть шаблон із бібліотеки, відредагуйте інфографіку, додавши власний вміст. Ви можете додавати зображення, текст, фігури, піктограми тощо. Перегляньте свій візуальний контент, а потім натисніть, щоб зберегти та поділитися з іншими.


Visme також підтримує співпрацю, що дозволяє об’єднати вашу команду та співпрацювати в режимі реального часу. Visme пропонує різні плани, починаючи з безкоштовного та закінчуючи Visme for Teams.

Cacoo


Cacco – це безкоштовний інструмент для створення створення різних видів інфографіки, включаючи карти сайту, схеми сторінок, UML (Unified Modeling Language – уніфікована мова моделювання) і мережеві графіки. Сервіс дозволяє здійснювати спільну роботу в реальному часі, а значить кілька користувачів можуть ділитися один з одним і додавати в блог одну діаграму одночасно. Реєстрація можлива через соціальні мережі Facebook, Google+ та Twitter. Сервіс має великий вибір шаблонів, фігур, різних інструментів.


Бережіть себе і родину! Все буде Україна!

Немає коментарів:

Дописати коментар