EDpuzzle, Loom, Pear Deck, Flipgrid, Formative

 5 корисних онлайн-ресурсів для педагогів

EDpuzzle — безкоштовний сервіс, що дає змогу за лічені хвилини створити навчальні матеріали на основі відеороликів. Уроки з відеоматеріалами мають багато переваг, зокрема ігрові елементи під час навчання, інтерактив, підвищення технологічної грамотності учнів, комунікативно-діяльнісний та індивідуальний підхід. У сервісі EDpuzzle можна працювати не лише на персональному комп’ютері, а й на будь-якому девайсі.

Перейти за посиланням: https://edpuzzle.com

Детальніше: Сервіс для створення відеоуроків


Loom — це найкращий інструмент для запису екрана та співпраці для провідних компаній. Використовуючи Loom, ви можете співпрацювати зі своєю командою, додавати коментарі та реакції з мітками часу до цих відео, а також зберігати відео, які ви записали на свій пристрій.

Перейти за посиланням: https://www.loom.com/

Pear Deck синхронізується з Google-диском і дозволяє готувати інтерактивні заняття, використовуючи розміщені на ньому матеріали. Учитель може завантажити в додаток презентацію, створену будь-яким стороннім інструментом. Учні приєднуються до активної сесії через свої акаунти Google.
Перейти за посиланням: https://www.peardeck.com/google-slides




Flipgrid. 
Це простий, зручний і, що дуже важливо, безкоштовний сайт, який дозволяє учням записувати відеовідповіді на запитання вчителя. А це зручно, швидко, цікаво та неймовірно просто!
Перейти за посиланням: https://info.flip.com/


Formative дає можливість провести аналіз прогресу студентів. Щоб побачити статистику конкретного студента або класу, натисніть на Tracker, виберіть потрібний клас або учня. Після цього перед ім'ям студента  будуть відображатися результати по конкретним завданням. Можна подивитися, які помилки здійснює студент і які є недоліки по засвоєнню матеріалу. Це допомагає зрозуміти, на що потрібно звертати увагу.

Перейти за посиланням: https://app.formative.com/login



Бережіть себе і родину! Все буде Україна!

Немає коментарів:

Дописати коментар