Engineering with the Ping Pong Pickup Challenge

 Конкурс юних інженерів (приз 10 000 доларів)


Конкурсні роботи необхідно подати до 19 березня 2023 року


Спробуйте це завдання, і ви можете виграти  приз у розмірі 10000 доларів США для своєї школи, позашкільної програми чи некомерційної організації у вашій громаді!

Хто може брати участь?

Конкурс Try Engineering with the Ping Pong Pickup Challenge відкритий для всіх учнів K-12 (від початкової до старшої, середньої школи) у всьому світі. Студенти можуть брати участь як окремо, так і командою до чотирьох студентів. Допускається лише одна заявка на кожну команду. Немає обмежень щодо кількості команд, які можуть брати участь у кожній родині, школі, позашкільній програмі чи громадській організації. Чим більше команд прийде від школи/організації, тим більше шансів, що школа/організація виграє приз! Студенти можуть бути частиною кількох команд, але кожна команда має подати свій дизайн.

Скільки коштує конкурс? 

Нічого! Цей конкурс абсолютно безкоштовний.

Що потрібно робити?

Учням пропонується створити пристрій, який зможе підхопити м’яч для пінг-понгу на відстані та


повернути його за стартову лінію. Як далеко вони можуть забрати м'яч?
Заявки приймаються з 19 лютого по 19 березня 2023 року, але студенти можуть почати планувати, проектувати, створювати та тестувати свої інструменти для пінг-понгу Pickup вже зараз!
Детальна інформація: https://www.sciencebuddies.org/engineering-challenge




Ресурси для Ping Pong Pickup Challenge
Наведені нижче ресурси допоможуть вам розпочати планування цьогорічного інженерного завдання:

Оглядове відео



Щорічний конкурс Science Buddies Engineering Challenge спрямований на те, щоб заохотити дітей спробувати інженерію за допомогою веселого та доступного практичного проекту. Усі заявки, які відповідають вимогам, будуть брати участь у випадкових розіграшах, щоб отримати шанс виграти частину призів у розмірі 10 000 доларів США для школи чи некомерційної організації.

Бережіть себе і родину! Все буде Україна!


Немає коментарів:

Дописати коментар