Education Tools For Teachers And Students

 Онлайн-інструменти навчання для вчителів і студентів



Thinglink


https://www.thinglink.com/

Thinglink дозволяє педагогам створювати інтерактивні зображення з музикою, звуками, текстами та фотографіями. Ними можна поділитися на інших веб-сайтах або в соціальних мережах, таких як Twitter і Facebook. Thinglink пропонує вчителям можливість створювати навчальні методики, які пробуджують допитливість учнів за допомогою інтерактивного вмісту, який може розширити їхні знання.


Socrative

https://www.socrative.com/

Розроблена групою підприємців та інженерів, захоплених освітою, Socrative — це система, яка дозволяє вчителям створювати вправи чи навчальні ігри, які учні можуть розв’язувати за допомогою мобільних пристроїв, будь то смартфони, ноутбуки чи планшети. Вчителі можуть бачити результати діяльності та, залежно від них, змінювати наступні уроки, щоб зробити їх більш персоналізованими.

TED-Ed

https://ed.ted.com/

TED-Ed — це освітня платформа, яка дозволяє створювати навчальні уроки за допомогою вчителів, студентів, аніматорів — загалом людей, які хочуть розширити знання та гарні ідеї. Цей веб-сайт дозволяє демократизувати доступ до інформації як викладачам, так і студентам. Тут люди можуть брати активну участь у навчальному процесі.

eduClipper


https://educlipper.net/

Ця платформа дозволяє вчителям і студентам обмінюватися довідками та навчальними матеріалами та вивчати їх. В eduClipper ви можете збирати інформацію, знайдену в Інтернеті, а потім ділитися нею з членами раніше створених груп, що дає можливість ефективніше керувати академічним вмістом, знайденим в Інтернеті, вдосконалювати методи дослідження та мати цифровий запис досягнень студентів протягом курсу. Крім того, це надає можливість вчителям організувати віртуальний клас зі своїми учнями та створити портфоліо, де зберігається вся виконана робота.

Animoto


https://animoto.com/k/welcome

Animoto — це цифровий інструмент, який дозволяє створювати високоякісні відео за короткий час і з будь-якого мобільного пристрою, надихаючи учнів і допомагаючи покращити навчальні уроки. Інтерфейс Animoto зручний і практичний, що дозволяє вчителям створювати аудіовізуальний контент, який адаптується до освітніх потреб.

Edpuzzle

https://edpuzzle.com/

За допомогою Edpuzzle ви можете створювати інтерактивні відеоуроки з вбудованими аудіозаписками, оцінками та тестами. Його інструмент аналітики дозволяє відстежувати, як учні дивляться ваші відео та чи розуміють вони вміст.
Детальніше: тут.

Planboard


Planboard — навчальний інструмент для планування уроків. Вчителі можуть записувати свої плани уроків у додаток на своїх iPhone, iPad або Android, а також можуть додавати файли, фотографії та відео та переглядати їх під час уроку. Плани можна редагувати, архівувати та ділитися з колегами.

Check Plagiarism


Перевірити плагіат — це простий у користуванні веб-сайт для перевірки плагіату, яким користуються викладачі та студенти. Вам просто потрібно вставити текст або завантажити текстові файли, щоб перевірити їх на плагіат. За допомогою безкоштовного облікового запису ви можете отримувати докладні звіти, які містять точні збіги та джерела. Однак існує обмеження в 200 безкоштовних запитів щодо плагіату – якщо ви збираєтеся використовувати інструмент протягом тривалого часу, вам може знадобитися платна підписка.



Корисні сторінки:

61 Free Teaching Tools That Aid Classroom Learning


Приєднуйтесь!

Бережіть себе і родину! Все буде Україна!



Немає коментарів:

Дописати коментар