European Schoolnet Academy


Безкоштовні відкриті курси для педагогічних працівників



Приєднуйтесь!

Дякую за репост і вподобайку!

Європейська академія шкільних мереж (European Schoolnet Academy) була створена у 2014 році у відповідь на необхідність розширення можливостей професійного розвитку для вчителів, щоб допомогти їм у зростаючій кількості проблем, з якими вони стикаються на уроці. 
Європейська академія шкільних мереж пропонує насамперед масові відкриті онлайн-курси (MOOC), які є абсолютно безкоштовними та відкритими для всіх, хто може приєднатися, без обмеження кількості учасників.

Курси пропонують вам ознайомлення з інноваційними педагогічними концепціями, загальношкільними стратегіями, інструментами та ресурсами, які ви можете використовувати у своїй щоденній навчальній практиці. Вони також дозволяють задуматися над вашою поточною практикою, дати конкретні результати, які ви можете використовувати у своїй роботі, та співпрацювати з великою спільнотою освітян з усієї Європи для вирішення щоденних проблем, з якими ви стикаєтесь.

Каталог курсів. 


Реєстрація.


Зараз більшість курсів знаходяться в архівх, але є повний доступ до усіх матеріалів. Якщо є бажання ознайомитися із матеріалами курсів, потрібно зареєструватися і відкрити обраний курс.

Бережіть себе і родину! Все буде Україна!

Немає коментарів:

Дописати коментар