Безкоштовні 9 олайн-курсів

Безкоштовні онлайн-курси "Психологія"

Психологія стресу та способи боротьби з ним 
 (5 тижнів, платформа Prometheus)
Як людині підтримувати життєву рівновагу, справлятись із викликами, організовувати власну стабільність на рівні думок та почуттів і поступальної активності? Про все це ви дізнаєтеся в цьому курсі!

Перша психологічна допомога в екстрених і кризових ситуаціях 
 (31 заняття, платформа ВУМonline)
Мова курсу - російська.
Курс є глибоко практичним і заснований на багаторічному досвіді роботи з людьми, які переживають кризові та надзвичайні ситуації. До програми курсу включено міжнародні практики та стандарти по роботі з наслідками травматичних подій (Великобританія, Ізраїль). Курс буде корисним для представників професій, що допомагають: педагогів, соціальних працівників, волонтерів, медиків, психологів - а також усіх, хто бажає навчитися надавати першу психологічну допомогу і прагне допомагати іншим людям.

Теорія поколінь: знаходимо спільну мову
(15 занять, платформа ВУМonline)
Курс буде корисним для активних та залучених в суспільні процеси громадян, які хочуть краще зрозуміти себе та оточуючий світ, побачити та осмислити відмінності між різними поколіннями та навчитись знаходити спільну мову з представниками різних вікових груп.

Хто є хто? Психологічний вік людей і спільнот
(20 занять, платформа ВУМonline)
Мова курсу - російська.
Цей курс призначається для активних громадян, які створюють і беруть участь в соціальних і бізнес-проектах. Для тих, хто націлений на особистісний і професійний розвиток. Для тих, хто шукає своє місце в мінливому світі. Він буде корисний кожному, перш за все, для того, щоб розібратися в собі: в своїх справжніх бажаннях, потребах і цінностях.

Комунікаційні інструменти для побудови репутації 
 (5 тижнів, платформа Prometheus)
Метою курсу є ознайомлення широкої аудиторії слухачів з особливостями використання комунікаційних інструментів для побудови:
  • власної репутації (починаючи з правильного резюме, розміщення інформації про свій професійний досвід у соціальних мережах та просування свого профілю);
  • просування послуг, товарів чи соціально важливих повідомлень (визначення цільових груп та їх потреб, креативність, інструменти для медіа відносин та інформаційної діяльності);
  • успішної побудови репутації організації та компанії (створення комунікаційних планів та стратегій, оцінка успішності).
Курс спрямований на набуття практичних навичок розробки та реалізації комунікаційних кампаній з використанням різних мультимедійних інструментів.

Психология для всех
(5 модулів, платформа Universarium
)
Мова курсу - російська.
Курс складається з 5 модулів, у межах яких учасникам пропонують 25 лекцій. Структура програми нагадує огляд людського життя й труднощів, з якими ми стикаємося в тому чи іншому віці.


Тайм-менеджмент
(4 модулі, платформа Universarium
)
Мова курсу - російська.Курс, що надзвичайно потрібний для сучасної людини. Лектор допоможе тобі навчитися керувати своїм часом і цілями, розставляти пріоритети, позбутися факторів, що відвертають увагу, і ефективно планувати день.


Вступ до критичного мислення
(15 занять, платформа ВУМonline)
Курс для всіх, хто не хоче помилятися, витрачати час на ілюзії, а натомість бажає захистися від маніпуляцій.


Психология сознания
 (9 тижнів, платформа Открытое образование
)
Мова курсу - російська.
 Протягом 9 тижнів студенти опанують теоретичні знання й практичні навички, зрозуміють особливості людської свідомості та ознайомляться з найсучаснішими дослідженнями фахівців з психології.


«Комунікативні інструменти для побудови репутації» (https://courses.prometheus.org.ua/courses/NaUKMA/CI101/2014_T1/about ). Хороший учитель - це авторитетний учитель. Ваша власна репутація - це інструмент, завдяки якому не тільки правильно вибудовуються відносини з дітьми та колегами, а й зростає престиж навчального закладу. На подібних курсах вас вчать вибудовувати кордони в спілкуванні, правильно будувати діалог, користуватися методами вербального спілкування.   Детальніше: https://buki.com.ua/news/onlayn-kursy-dlya-vchyteliv/

14 коментарів:

  1. Як можна записатися на курси?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Перейдіть за посиланням, я вже записалася на платформі "Открытое образование" там багато курсів за психологічним спрямуванням

      Видалити
  2. Добрий день. Я працюю практичним психолого. Хочу взяти участь у навчанні.

    ВідповістиВидалити
  3. Хочу взяти участь у навчанні.

    Відповісти

    ВідповістиВидалити
  4. Доброго дня! Як можна записатися на курси?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Вітаю! Перейдіть за посиланням і зареєструйтесь. Гарного дня. Бережіть себе і родину.

      Видалити
  5. Доброго дня! Як можна записатися на курси?

    ВідповістиВидалити
  6. Доброго дня це безкоштовне навчання?

    ВідповістиВидалити
  7. Доброго вечора! Як можна записатися на курс?

    ВідповістиВидалити
  8. Доброго вечора.Це безкоштовні курси?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Вітаю, на момент публікації огляду усі курси були безкоштовні.

      Видалити
  9. Доброго дня. А на сертифікаті вказані години ?

    ВідповістиВидалити
  10. Добрый день. Как записаться на курсы?

    ВідповістиВидалити