Пишаємося випускниками фізичного факультету ХНУ імені В.Н. Каразіна

 


Із радістю повідомляємо, що молоді вчені Інституту сцинтиляційних матеріалів НАН України а також усі вони є випускниками фізичного факультету ХНУ В.Н. Каразіна Владислав Семінько, Павло Максимчук і Катерина Губенко - стали лауреатами Премії Верховної Ради України молодим ученим за 2020 рік!

Семінько Владислав зараз працює на кафедрі фізики кристалів фізичного факультету ХНУ імені В.Н. Каразіна і викладає курс:  Методи оптичної спектроскопії у фізиці конденсованого стану.

Губенко Катерина і Павло Максимчук закінчили кафедру фізики кристалів фізичного факультету і продовжили наукову діяльність в Інституті сцинтиляційних матеріалів.
Бажаємо молодим науковцям успішного втілення всіх творчих і наукових задумів та наснаги у подальшому професійному зростанні!

Детальніше:

Прийнято Постанову "Про присудження Премії Верховної Ради України молодим ученим за 2020 рік"

 

Постанова Верховної Ради України про присудження Премії Верховної Ради України молодим ученим за 2020 рік (реєстр. № 6346 від 24.11. 2021).

Постанова розроблена на виконання Постанови Верховної Ради України від 5 лютого 2019 року № 2675-VIII “Про Премію Верховної Ради України молодим ученим“.

Вказаною Постановою за результатами проведеного конкурсного відбору присуджено за 2020 рік 30 Премій Верховної Ради України 67-ми молодим ученим у розмірі 136 200 гривень на конкурсну роботу.

 Проект Постанови зареєстровано за № 6346.

Корисні публікації.
Сторінки RG випускників фізичного факультету кафедри фізики кристалів:
 
Дякую за увагу!
Бажаю Вам нових ідей!
Навчаємося, бо ми цього варті!
Підписуйтесь на блог!
Підписуйтесь на канал YouTube. 
Підписуйтесь на сторінку у fb.
https://www.facebook.com/educationXXII/
Запрошуємо навчатися на фізичному факультеті!  

Приєднуйтесь на сервер "Фізичний факультет ХНУ" на Discord

https://discord.com/invite/ZUxcC22
 

Немає коментарів:

Дописати коментар