IT_EUREKA 2021

ФІНАЛ КОНКУРСУ СТАРТАП-ПРОЄКТІВ IT_EUREKA 2021


Відбувся фінал конкурсу українських стартап-проєктів у галузі інформаційних технологій IT_EUREKA 2021. Сімнадцять команд презентували бізнес-ідеї журі, до складу якого увійшли лідери індустрії, представники венчурних фондів і профільних ІТ-асоціацій.

Наприкінці вересня з-поміж 70 аплікантів, організатори відібрали 17 учасників до напівфіналу конкурсу. Попереду на них чекали 2 місяці напруженої роботи над своїми проєктами під час менторських сесій. У фіналі харизматичні команд боротимуться за звання переможця конкурсу IT_EUREKA.

Продукти фіналістів 



Онлайн-курси для дітей та підлітків

Прокачує навички XXI століття в форматі гри (mbakids.online)

AR-school (Хімічна лабораторія у доповненій реальності).

​AID — це застосунок, що допомагає бізнесу запроваджувати у свої продукти готові рішення зі сфери AI та ML.

Pavooq — онлайн-платформа для дослідження та аналізу взаємодії людей у робочих месенджерах, електронних листах та інших засобах спілкування.

WheelKeep — це невидима система преміум-класу для захисту велосипедів від крадіжок, що створена велосипедистами для велосипедистів.

ICardy — це апаратно-програмний діагностичний інструмент, який дає лікарям змогу здійснювати віддалений моніторинг пацієнтів.

MySatKit — це навчальний конструктор з функціоналом справжнього наносупутника, для складання якого не потрібно спеціальних навичок і знань.

Переможець.


У конкурсі стартап-проектів першість здобула компанія CamTouch.



Немає коментарів:

Дописати коментар