Захист магістерських робіт 2023

 

Магістерські кваліфікаційні роботи кафедри фізики кристалів 2023








Вітаємо нашего випускника Дмитра Черкашина з успішним захистом кваліфікаційної магістерської роботи  Вплив концентрації іонів самарію на мікроструктуру та оптичні властивості кераміки Y3Al5O12:Sm3+
Відзначено, що тема представленої дипломної роботи актуальна  для виробництва. Робота актуальна і присвячена отриманню та дослідженню прозорих керамічних матеріалів з високою здатністю до пропускання та низькими оптичними втратами для застосування в якості поглинача паразитних осциляцій для твердотільних ніодимових лазерів. Керамічні зразки Y3Al5O12:Sm3+ були отримані методом вакуумного спікання нанопорошків при температурі 1725 ̊С при концентрації домішкових іонів самарію 3,5,7,9,11,15 ат.%. Досліджено вплив концентрації іонів самарію на мікроструктуру та оптичні властивості кераміки Y3Al5O12:Sm3+.




Навчаємося, бо ми цього варті!
Підписуйтесь на блог!
Підписуйтесь на канал YouTube.
Підписуйтесь на сторінку у fb. https://www.facebook.com/educationXXII/
Підписуйтесь на сторінку у fb. https://www.facebook.com/educationXXII/
Запрошуємо навчатися на фізичному факультеті!



2 коментарі:

  1. Дуже цікава та змістовна робота. Вона має і теоретичне, і прикладне значення. Приємно вражає якість досліджень. Доповідь чітка, усі результати обосновани. Гарне враження від оформлення роботи.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякуємо! Ми, дійсно пишаємося нашими студентами і викладачами. Потрібно просто робити свою справу добре. Бережіть себе і родину.

      Видалити