Нейронні мережі: MathGPT, editGPT, Consensus , ChatBA, Explain Me Like I’m Five

 Нейронні мережі в освіті

Нейронні мережі, які базуються на штучних нейронах, можуть знайти своє застосування в багатьох сферах життя, включаючи навчання. На сьогоднішній день існують додатки, які допомагають студентам у вивченні математики, перевірці правопису та граматики текстів, підготовці до іспитів та тестів, а також у створенні презентацій.

Наприклад, MathGPT допоможе з математикою, а EditGPT виправить помилки в тексті англійською. Consensus є великою науковою базою знань на основі ШІ, яка може бути корисною для студентів та вчених. ExamCram перетворять складні навчальні матеріали на картки та тести для самоперевірки. YouTube Summary with ChatGPT може перетворити будь-яке навчальне відео або лекцію на текст. ChatBA допоможе зробити презентацію, а Explain Me Like I’m Five пояснить незрозумілі речі простою мовою.

Для навчання

MathGPT 

(https://mathgpt.streamlit.app/) — допоможе з математикою.



editGPT 

(https://chrome.google.com/webstore/detail/editgpt/mognjodfeldknhobgbnkoomipkmlnnhk) — виправить помилки в тексті англійською.



Consensus 

(https://consensus.app/) — величезна наукова база знань на основі ШІ.

Наприклад:

How useful crystals in our life

https://consensus.app/results/?q=How%20useful%20crystals%20in%20our%20life

ExamCram 

(https://apps.apple.com/us/app/examcram-ai-for-students/id1595934993/) — перетворить складні навчальні матеріали на картки та тести для самоперевірки.


YouTube Summary with ChatGPT 

(https://chrome.google.com/webstore/detail/youtube-summary-with-chat/nmmicjeknamkfloonkhhcjmomieiodli/related) — перетворить будь-яке навчальне відео або лекцію на текст.



ChatBA

 (https://www.chatba.com/) — допоможе зробити презентацію.

Explain Me Like I’m Five 

(https://explainlikeimfive.io/) — пояснить незрозумілі речі простою мовою.


Як використовувати Explain Like I'm Five

Наша місія — спростити складні теми та зробити їх легкими для розуміння. Ми використовуємо оптимізований ШІ, щоб зробити все для вас простим, без технічного жаргону. Ми також зберігаємо легкий і веселий тон, щоб зробити навчання приємним.

Ось кілька прикладів тем, які ми розглядаємо:


Різниця між погодою і кліматом

Як працюють комп'ютери

Нейробіологія

Сенс життя

Ефект метелика

Ваше рідне місто

Різниця між атомами і молекулами

Штучний інтелект

Інтернет

Теорія великого вибуху

Як працює мозок людини

Фізика елементарних частинок

Щоб використовувати ELI5, виберіть підказку, яку ви хочете зрозуміти, і виберіть один із чотирьох варіантів: досить тупо, тупо, розумно або досить розумно. Ми адаптуємо відповідь до вашого рівня інтелекту.

Ми пропонуємо широкий спектр тем на вибір, тож незалежно від того, чи хочете ви дізнатися про квантову механіку чи Організацію Об’єднаних Націй, ми допоможемо вам.

Зверніть увагу, що інформація на нашому веб-сайті призначена лише для загальних інформаційних цілей і може бути неповною, точною чи актуальною. Наші моделі штучного інтелекту мають обмеження та можуть генерувати відповіді, які містять помилки або неточності. Якщо у вас виникли конкретні запитання або сумніви, рекомендуємо звернутися за консультацією до кваліфікованого спеціаліста.


Ваша підтримка дуже важлива. Залишайте коментар або задонатьте на картку
5355 5712 8132 2123


Немає коментарів:

Дописати коментар