"Правило Патрона"

+5 захопливих активностей для дітей після перегляду мультфільму "Правило Патрона"











Створення свого власного супергероя: 

діти можуть придумати свій вигаданий супергеройський образ і його правило, яке надихає їх робити добрі справи. Вони можуть намалювати свого героя, написати про його характеристики та його правило.


Розіграш ситуацій: 

діти можуть відтворювати ситуації з мультфільму, які спонукали Патрона до вчинення героїчного вчинку. Наприклад, вони можуть грати ролі в ситуації з собаками, щоб зрозуміти, як Патрон вирішив захистити маленького песика.


Розмова про сміливість та мужність: 

діти можуть обговорювати, що робить людину мужньою та сміливою, і чи потрібно бути великим, щоб робити героїчні вчинки. Вони можуть ділитись своїми власними історіями про те, коли вони були мужніми або сміливими.


Навчання дітей, як поводитись у критичних ситуаціях: 

діти можуть вивчити прості правила безпеки, які можуть допомогти їм у критичних ситуаціях, таких як напад собаки. Вони можуть навчитися, як правильно поводитись у такій ситуації, щоб захистити себе та інших.


Допомога тваринам: 

діти можуть дізнатися, як допомогти тваринам в своєму місті чи на селі. Вони можуть допомогти збирати гроші для тваринного притулку, створити маленький годівничок для птахів, збирати корм для безхатьки тварин.

Створіть свій супергеройський костюм


Після того, як діти переглянули мультфільм "Правило Патрона" та знайшли своє власне супергеройське правило, вони можуть побудувати свій власний супергеройський костюм. Надайте дітям доступ до матеріалів, таких як картон, фетр, нитки та голки, маркери, фарби тощо. Нехай діти складуть свій костюм зі своїх улюблених кольорів та дизайнів. Завершіть активність, дозволивши дітям продемонструвати свої костюми і пояснити, які супергеройські сили вони мають.

Створіть відео чи комікс про своє правило


Діти можуть використати своє власне супергеройське правило та створити відео-ролик або комікс про своє правило та як воно допомагає їм робити великі справи. Нехай діти зобразять своїх супергероїв у дії та пояснять, як їхнє правило допомагає їм перемагати зло і допомагати людям.

Розіграйте сценки зі своїми супергероями


Діти можуть використати свої супергеройські костюми та зіграти сценки, де вони використовують свої правила, щоб допомогти людям. Нехай діти об'єднуються в команди та вигадують різні ситуації, де потрібна допомога супергероїв. Наприклад, вони можуть зіграти сценку, де вони допомагають людині перейти вулицю або врятувати кота з дерева.

Кейс дидактичних матеріалів про пса Патрона.

1. Книга 11 сторінок в електронному вигляді

(остання сторінка для власної творчості) пропонується написати власну главу.


2. Дидактичні картки: "+10 правил життя та Пес Патрон".

Наприклад:



Кількість учасників: 2-10 дітей.

Час гри: 30-60 хвилин.

Правила гри:


  • Розмістіть всі дидактичні картки перед учасниками.
  • Кожен гравець має витягнути по одній картці з набору.
  • Поясніть дітям, що їх завдання полягає у тому, щоб розібратися зі своєю карткою та дати коротку презентацію про правило, яке зображене на картці.
  • Перші 2-3 хвилини учасник має на роздуми, як він може описати правило на своїх картці.
  • Потім, почергово, кожен гравець по черзі пояснює, що зображене на його картці та наводить приклади зі свого життя, які відповідають цьому правилу.
  • Інші гравці можуть задавати запитання про правило на картці та обговорювати його.
  • Після того, як кожен гравець представив свою картку, проведіть голосування, яке правило було найкраще представлене.
  • Гравець з найкращим представленням отримує нагороду.

Ця гра допоможе дітям краще зрозуміти та запам'ятати правила, що сприятимуть їм у майбутньому. Вона також допоможе дітям розвивати навички презентації, спілкування та критичного мислення.


Придбати кейс в електронному вигляді (книга + правила Патрона) можна переказавши 30 грн на картку 
5355 5712 8132 2123 і написати лист із підтвердженням на пошту inpakhomova@ukr.net

#дитячіактивності #розваги #пізнавальніігри #мультфільм #ПравилоПатрона #безпека #вогнепальназброя #виховання #дитина

Бережіть себе і родину! Все буде Україна!

Немає коментарів:

Дописати коментар