17 безкоштовних онлайн-курсів зі штучного інтелекту (artificial intelligence)

 7+10 безкоштовних онлайн-курсів зі штучного інтелекту

Приєднуйтесь!

Дякую за репост і вподобайку!

Компанія Google на недавній конференції Google I/O 2023 показала, що робить ставку на штучний інтелект (ШІ), IBM призупиняє найм на усі посади, окрім пов’язаних зі ШІ, він навіть сам уже створює стартапи, здатні заробляти гроші. Цю нішу визнають перспективною, тож Ейша Заєр з AI Insider опублікувала лінки на  безкоштовних курсів, які допоможуть зорієнтуватися у світі ШІ.

    ПРО КУРС

    Сьогоднішній світ усе більше залежить від технологій штучного інтелекту. У кожній сфері є багато шляхів його використання для покращення продуктивності та оптимізації процесів. Ми спостерігаємо значне зростання популярності штучного інтелекту.

    Згідно з дослідженням аналітичної компанії UBS, на січень 2023 року чат-ботом ChatGPT щомісяця послуговуються понад 100 млн активних користувачів. 13 млн індивідуальних користувачів на день звертаються до ChatGPT.

    ChatGPT – одна з найважливіших та найпотужніших мовних моделей. А це, своєю чергою, створює необхідність у кваліфікованих фахівцях, які зможуть використовувати інструмент у різних галузях.

    Буквально за кілька годин навчання ви дізнаєтеся про цікаві можливості застосування штучного інтелекту для вирішення щоденних завдань, зареєструєтеся в ChatGPT та спробуєте його на практиці через кілька різних запитів.

    Мета курсу – надати слухачам практичні навички щодо використання мовної моделі ChatGPT.


Бережіть себе і родину! Все буде Україна!

Немає коментарів:

Дописати коментар