Algor

Algor Education: онлайн-інструмент для створення ментальних карт





Ментальні карти, концептуальні карти, карти розуму, схеми, асоціативні кущі, мапи думок… Як тільки не називають зараз діаграми на яких відображають слова, ідеї, завдання, або інші елементи, розташовані навколо основного слова або ідеї.

Але, щоб створити таку схему-діаграму, потрібно добряче попрацювати над матеріалом: узагальнити, визначити основні елементи та зв’язки між ними.

Якщо вам складно це зробити, скористайтесь штучним інтелектом, який зробить все за вас)

За допомогою Algor (https://www.algoreducation.com/home-dyn) ви можете автоматично синтезувати свої тексти та створювати ментальні карти у два кліки: додаєте текст, а система за вас створить схему, вам залишається тільки відкоригувати її за потреби.

Algor Education є платформою, яка дозволяє створювати, настроювати та ділитися онлайн-ментальними картами з вашого матеріалу у простий та інтуїтивно зрозумілий спосіб. На сайті є цілий набір інструментів, що підтримують навчання. 

Реєстрація:

Щоб почати користуватись, вам потрібно створити обліковий запис, натиснувши кнопку "Почати зараз" або "Зареєструватися", після чого можна увійти різними способами, включаючи ваш особистий електронний адрес, або за допомогою наявного облікового запису Google або Facebook.

Після входу в особистий кабінет ви зможете переглядати всі ваші створені матеріали, такі як ментальні карти, PDF та документи, кожен з яких має свій унікальний символ. Ви можете відобразити тільки ваші нотатки та документи та впорядкувати їх за датою останньої відкриття або алфавітом.

Також на сайті є можливість створення папок для організації вашого матеріалу та легкого доступу до нього. Наприклад, якщо ви хочете створити концептуальну карту про вулкани та додати її до папки "Наука", ви можете створити нову папку з назвою "Наука", вибрати колір та іконку та створити її. Потім, натиснувши на неї, ви можете переглянути вміст папки та додати свою концептуальну карту до неї.

Algora Education є корисною платформою для тих, хто хоче створювати та організовувати свій навчальний матеріал онлайн.

Приклад:



https://app.algoreducation.com/maps/editor?mapId=64549de57969208b191fb79c

У безкоштовній версії можна створити 3 карти, отримати 30 кредитів ШІ, розмістити матеріали на 50 МБ та обмінюватися з іншими своїми картами.


#AlgorEducation #МентальніКарти #КонцептуальніКарти #КартиРозуму #Схеми #АсоціативніКущі #МапиДумок #ОнлайнІнструмент #ШтучнийІнтелект #СинтезТекстів #СтворенняДіаграм #НавчанняОнлайн #ПлатформаНавчання #ДілитисяДіаграмами

Бережіть себе і родину! Все буде Україна!


Немає коментарів:

Дописати коментар