Кліматичні зміни

 Причини глобального потепління


Парниковий ефект що це? Глобальне потепління і загроза для Землі.

Що таке парниковий ефект, і чим він нам загрожує? Що його провокує? Про наслідки для планети і глобальне потепління дивіться наше відео. Як взяти відповідальність за свій слід в історії людства і планети, як захистити навколишнє середовище. Прості підказки у наших відео допоможуть тобі розібратися, як стати екологічно грамотним і жити в гармонії з природою. Давайте разом будемо берегти нашу Землю, адже іншої такої у нас немає.

Як змінюється світ через глобальне потепління

 Стримати зміни клімату та глобальне потепління на рівні 1,5 градуса за Цельсієм ще можна, переконані в ООН. Зміни, які для цього потрібні, мають запроваджувати не лише держави. Змінити стиль життя потрібно й нам, споживачам. Три приклади того, що ми всі можемо робити для збереження природи і планети.

 Зменшення кількості органічних відходів на полігоні, викидів метану та вуглекислого газу через організацію збору і переробки органічних відходів.


 

На кожного жителя Німеччини припадає приблизно пів тонни сміття щороку. Які штрафи загрожують за неналежне викидання відходів? Скільки "коштує" викинута не в смітник шкірка банана або упаковка від бургера? Та чому позбуватися великогабаритного сміття краще за правилами?

 Нас знищить сміття – такий висновок напрошується, якщо проаналізувати загальну тенденцію із забрудненням планети. Темі продукування пластику та його накопичення в світовому океані була присвячена прес-конференція за участі науковців і громадських організацій, які займаються дослідженням та переробкою шкідливого пластику. На якому б континенті ми не жили, сьогодні усіх нас об'єднує пластик, а пластикові острови в океані уже давно за межами людського розуміння.

 

Завдання: написати причини кліматичних змін.

Бережіть себе і родину!

Дякую за увагу!
Бажаю Вам нових ідей!
Навчаємося, бо ми цього варті!
Підписуйтесь на блог!
Підписуйтесь на канал YouTube.
Підписуйтесь на сторінку у fb. https://www.facebook.com/educationXXII/
Запрошуємо навчатися на фізичному факультеті! 
 

Приєднуйтесь на сервер "Фізичний факультет ХНУ" на Discord

https://discord.com/invite/ZUxcC22  

Немає коментарів:

Дописати коментар