Характеристики атестаційних робіт ЗНО 2021 року

 Фізика і математика (ЗНО 2021)

Про підготовку до проведення у 2021 році зовнішнього незалежного оцінювання результатів навчання, здобутих на основі повної загальної середньої освіти Наказ МОН № 1210 від 30.09.2020 року

Новації ЗНО-2021

 

Зовнішнє оцінювання з математики передбачатиме виконання або тесту рівня стандарту, результати якого використовуватимуться для державної підсумкової атестації, або тесту поглибленого рівня, результати якого використовуватимуться при вступі до закладів вищої освіти.

Зошит із завданнями з математики рівня стандарту міститиме 28 завдань, а час на роботу з ним становитиме 150 хвилин. Сертифікаційна робота з математики поглибленого рівня передбачатиме 34 завдання, а на її виконання буде відведено 210 хвилин.

Тести з фізики принципових змін не зазнали.

Тестові завдання для проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2021 році будуть укладатися за програмами, що затверджені Міністерством освіти і науки.

У 2021 році основна сесія ЗНО розпочнеться 21 травня і триватиме до 15 червня.

 

 Характеристики атестаційних робіт ЗНО 2021 року з фізики.

Пробне ЗНО 

Реєстрація для участі у пробному ЗНО-2021 триватиме протягом 05‒19 січня 2021 року

Зареєструватися можна буде на сайтах регіональних центрів оцінювання якості освіти.

З огляду на епідеміологічні загрози у 2021 році кожний учасник / кожна учасниця зможе вибрати лише один предмет для проходження пробного ЗНО. Тестування з усіх навчальних предметів (українська мова, українська мова і література, історія України, математика, біологія, географія, фізика, хімія, англійська, іспанська, німецька та французька мов) відбудуться 10 квітня 2021 року.

Результати пробного ЗНО-2021 для осіб, які введуть свої відповіді на спеціальному сервісі, буде оприлюднено на їхніх інформаційних сторінках 16 квітня 2021 року.

Бережіть себе і родину!

Дякую за увагу!
Бажаю Вам нових ідей!
Навчаємося, бо ми цього варті!
Підписуйтесь на блог!
Підписуйтесь на канал YouTube.
Підписуйтесь на сторінку у fb. https://www.facebook.com/educationXXII/
Запрошуємо навчатися на фізичному факультеті!

Приєднуйтесь на сервер "Фізичний факультет ХНУ" на Discord: https://discord.com/invite/ZUxcC22

Немає коментарів:

Дописати коментар