STEM на YouTube

Ідеї для STEM-занять на YouTube


1. Science Buddies допомагає учням, студентам, батькам та вчителям досліджувати STEM (науку, технології, інженерію та математику) за допомогою цікавих, практичних наукових проєктів. Незалежно від того, чи шукаєте ви чудовий науковий проєкт, експеримент STEM, або ідею для МАН, цей ресурс ідеально підійде для генерації ідей.
Наприклад: комп'ютерне моделювання розповсюдження коронавірусної інфекції допомагає зрозуміти, чому соціальна відстань дуже важлива.



2. Веселі експерименти від HooplaKidzLab. Шукаєте справжні наукові демонстрації? Ви приземлилися в потрібному місці. Експерименти  забезпечують години задоволення. Знайдіть легкі наукові експерименти для дітей різного віку, які можна робити вдома та в школі. 


3. STEM Little Explorers. Шукаєте кілька ідей, щоб розвинути у вашої дитини навички STEM? Тоді ви у правильному місці!  Мета - дати ідеї для експериментів та заходів, які легко можна зробити, та не потребують великих грошових затрат (дешеві).  Якщо ви покажете дітям, що вас цікавить STEM, і вам подобається на STEM-заходах, діти незабаром полюбляють науку, технології, інженерію та математику, і це допоможе їм вибрати один із цих напрямків як майбутню кар'єру.

4. Канал HowToFunda повністю орієнтований на тему, як повторно використовувати прості матеріали та шляхи переробки відходів, що утворюються вдома,  і які можна повторно використовувати для виготовлення предметів, що прикрашають ваш будинок.
Зміст:
1. Моделі проєктів для шкільних навчальних майданчиків (для наукових виставок)
2. Проєкти-саморобки для всіх 
3. Поради щодо лайфхаків 
4. Домашні проєкти 

5. Якщо ви зацікавлені в проєктах з електротехніки та електроніки, то ви прийшли в потрібне місце. На  каналі Sab Kuchh Banao Jano  показано багато проєктів DIY Electronics. 




Ірина Пахомова
Канал присвячено сучасним новим технологіям в освіті: (STEAM - освіта), технології доповненої реальності в освіті, інтерактивні завдання, інноваційні інструменти сучасного педагога.
Технології доповненої реальності відео.
STEM клуб "Наука навколо нас"
Дистанційне навчання




Дякую за увагу!
Бажаю Вам нових ідей!
Навчаємося, бо ми цього варті!
Підписуйтесь на блог!
Підписуйтесь на канал YouTube. 
Підписуйтесь на сторінку у fb.
https://www.facebook.com/educationXXII/
Запрошуємо навчатися на фізичному факультеті!  

Немає коментарів:

Дописати коментар