Комікси у навчанні

Комікси у навчанні


Як використовувати комікси у навчанні
| ОНЛАЙН-КУРС «БЕРИ Й РОБИ»



Намалювати власний комікс - не проста задача, навіть якщо ви вже маєте навички малювання. Книжки Стена Лі та Скотта Макклауда навчать вас, як створити комікс: від ідеї до продумування панелей, руху, персонажів та обкладинок для коміксів.

Скотт Макклауд. Створити комікс. Як розповідати історії в коміксах, манзі та графічних романах - пер. Ярослава Стріха - Рідна мова, 2020

Комікс про дівчат-винахідниць


Українці створили комікс про дівчат-винахідниць 
(завантажити комікс)

Рутини класу розроблені у вигляді коміксу. Це новий формат, який дасть змогу дітям краще їх сприйняти і запам'ятати. Комікс не лише розвиває уяву та фантазію, але й спонукає учнів до творчості.
Завантажити: тут.  

Конституція України у коміксах

Просто і доступно, у коміксах та діалогах книжка розповідає про Конституцію України, основні права та обов’язки, систему влади, вибори та інші важливі речі. Найкраще – для школярів.
Безкоштовно завантажити за посиланням. 

Фізика у коміксах

Щоб почати говорити мовою формул, як Фейнман і Ландау, потрібно вивчити основи. Ця книжка в захопливій формі знайомить з основними фізичними явищами і законами. Арістотель і Галілей, Ньютон і Максвелл, Ейнштейн і Фейнман — визнані генії людства, які зробили величезний внесок у розвиток фізики, і в цьому унікальному посібнику пояснюється, в чому він полягає.
Тут порушено широкий спектр тем: механіка, електрика, теорія відносності, квантова електродинаміка. Доступність і оригінальний науковий рівень викладу гарантує успіх у вивченні однієї з найцікавіших дисциплін, тісно пов'язаної з різноманітними галузями, і передусім з технікою
Безкоштовно завантажити книгу за посиланням.

Ресурси для створення коміксів

  1. Створюйте власні дивовижні комікси онлайн з Canva 
  2. Marvel Comics или Marvel Worldwide Inc. 
  3. Bitstrips  
  4. MakeBeliefsComix
  5. Pixton
  6. Write Comics 

Корисні публікації:



 Дякую за увагу!
Бажаю Вам нових ідей!
Навчаємося, бо ми цього варті!
Підписуйтесь на блог!
Підписуйтесь на канал YouTube. 
Підписуйтесь на сторінку у fb.
https://www.facebook.com/educationXXII/

1 коментар: