Українська мова і література ЗНО



1. Платформа Prometheus.

Курс «Українська мова та література. Підготовка до ЗНО» покликаний допомогти всім охочим вступникам поглибити та закріпити набуті знання із шкільного курсу української мови та літератури.
Цей курс розрахований не на вивчення української мови та літератури як такої, а на допомогу вам саме у підготовці до ЗНО. Він містить необхідні для підготовки відомості, теми та матеріали.

2. Освітній портал "Академія".

Підготовка до ЗНО з української мови.

3. Тренажер з правопису української мови.

Комплексний тренажер з української мови. Поєднує компактний виклад теоретичного матеріалу із великим обсягом практичних завдань. Ви зможете перевірити свої знання із фонетики, лексики, орфографії та культури мови. Чудовий додатковий засіб перевірки й засвоєння знань у підготовці до ЗНО з української мови.

4. Osvitoria  та EdEra

EdEra та Освіторія створили онлайн-курс у формі корисних порад (лайфхаків), що допоможе опанувати базові теоретичні знання з української мови, виробити навички успішної мовленнєвої комунікації та підготуватися до складання ЗНО. Курс складається із 16 тем, тестових та відкритих завдань, допоміжних матеріалів та супроводжуючого інтерактивного конспекту на платформі.

5. iLearn

Лайфхаки з української літератури. Онлайн-курс у формі корисних порад (лайфхаків), що допоможе простежити історію розвитку мистецтва слова від фольклору й перших писемних пам’яток до сучасної української літератури, опанувати базові теоретико-літературні поняття, виробити навички аналізу художніх творів.   

6. Інтерактивні вправи з української літератури 

Блог учителя української мови та літератури Кунашенко Наталії Григорівни.
7. Аудіоподкасти з підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання з української літератури за творами Валер’яна Підмогильного. Подкасти допоможуть учасникам тестування 2021 року зручно та будь-де готуватися до ЗНО з української літератури.

Немає коментарів:

Дописати коментар