YouTube канали для дітей

YouTube канали для дітей і батьків українською мовою



1.  Перший український мультсеріал, заснований на реальних подіях та нереальних пригодах  «Книга-мандрівка. Україна».

Як українці борщ винайшли. 

2. Першосвіт - перший український анімований канал про життя та розвиток маленької людини. Кращий мультик-казка про розвиток та пригоди малечі. Тут вас чекають веселі історії, перші враження та цікаві знайомства маленьких бешкетників.

Де Ти Є, Щастя Моє:

3. Цікаві знання для дітей (навчальні мультики українською про кольори, фігури, час, планети, вагу та ін.) – вчимося весело разом з Янком Горталом на дитячому каналі "Янко Гортало"!

У мандри! Дитяча похідна пісенька українською мовою:

4. Проєкт «Віртуальна школа», який спрямований на створення навчальних відеоуроків українською мовою для школярів. Проєкт корисний як дітям і батькам, так і вчителям. Педагоги можуть використовувати короткі відеоуроки як додатковий матеріал при поясненні теми на уроці, а також, заохотити учнів переглядати відео вдома для кращого засвоєння матеріалу. 

5. Весела наука разом з каналом LearningUa — це чудова можливість легко повторити чарівні досліди вдома і дізнатись багато нового та цікавого! Наука простими словами для дорослих і дітей!  

6. Цікава наука українською. 
Канал, на якому перекладено та  озвучено науково-популярні та освітні відео на різні наукові теми з фізики, астрономії, біології, географії та математики.

Як риби створюють електричні розряди.


7. Це наше і це твоє очима дітей - це 25 серій мультфільмів про Україну, основою для яких стали історії та малюнки школярів-учасників Всеукраїнського проекту Міністерства освіти і науки України і телеканалу ПЛЮСПЛЮС "Це наше і це твоє".

Чим зайнятися супергерою на карантині – поради Трикуті, Квадрика і Кружка:

8. Руханки для дітей під музику. Танцювальні рухи, веселі дитячі пісні – не лише розважать, але й покращать настрій та здоров’я.

9. Хмаринка це розважально-пізнавальний канал для малечі. На цьому каналі регулярно викладається дитяче відео для розвитку,  маленькі діти можуть мандрувати Україною та з легкістю вивчать цифри, літери, кольори, тощо.

10. Natalka Kalish 
На каналі презентуються українські та англійські дитячі книги. Володя читає вірші, робить з мамою огляди книг. Якщо виникає питання "Що почитати з дітьми?", то підписуйтесь на канал і дізнавайтесь цікаву інформацію.

11. Якщо Ви мрієте стати успішним українським влогером, то подивіться на канал "HelloAnn" (більше 2 мільйонів переглядів).
Якщо мрієте опановуєте англійську мову усією родиною, то є англомовна версія "AnnaStories". Гарна ідея!

Дякую за увагу!
Бажаю Вам нових ідей!
Навчаємося, бо ми цього варті!
Підписуйтесь на блог!
Підписуйтесь на канал YouTube. 
Підписуйтесь на сторінку у fb.
https://www.facebook.com/educationXXII/
Запрошуємо навчатися на фізичному факультеті!

9 коментарів:

  1. Відповіді
    1. Дякую. Приємно. Гарного дня! Бережіть себе. Будемо вдячні за лайк під відео: https://www.youtube.com/watch?v=I7io0LfSpjM

      Видалити