7 корисних онлайн-інструментів для вчителів

 
1. Nearpod: https://nearpod.com 

Nearpod - онлайн-платформа, яка перетворює мобільний телефон у підручник.

Безкоштовна версія Nearpod дозволяє робити слайди з зображеннями, текстом і аудіодоріжками, а також запрошувати до участі в сесії онлайн до 30 учнів. 

Nearpod - це онлайн-платформа, яка дозволяє вчителям створювати презентації до своїх занять і ділитися ними з учнями прямо під час уроку. Ви просто надсилаєте електронною поштою або через соцмережі код презентації, і діти зі своїх мобільних телефонів підключаються до загального дійства. Ви cамостійно перегортаєте слайди, задаючи тим самим темп заняття, залучаєте дітей до виконання творчих завдань і в реальному часі відстежуєте результат - і все це за допомогою гаджета, який зазвичай тільки заважає.

2. Whiteboard. chat: https://www.whiteboard.chat 

Whiteboard Chat - це безкоштовний сервіс, який ви можете використовувати для створення спільних дощок з вашими учнями. Сервіс можна використовувати без створення облікового запису, вводячи свою адресу електронної пошти, що дозволяє швидко залучити учнів до роботи.


3. Canva Education: https://www.canva.com/education 

Canva – це графічний онлайн-редактор, який дозволяє створювати презентації, відео, комікси, інфографіку, логотипи, резюме, фотоколажі.

Створюйте й персоналізуйте плани уроків, інфографіку, плакати, відео тощо. Абсолютно безкоштовно для вчителів та учнів шкіл.

https://www.canva.com/help/article/about-canva-for-education/


Створюйте гейміфіковані онлайн-тести. Студенти відповідають на питання на власних пристроях та заробляють віртуальні гроші за правильні відповіді.

5. Actively Learn: https://www.activelylearn.com 

Як інтегрувати Actively Learn в Google Classroom









6. iorad: https://www.iorad.com 


Якщо вам “по життю” доводиться укладати інструкції з користування цифровими сервісами – то ви оціните сервіс https://www.iorad.com



4 коментарі: