Дія. Цифрова освіта

 Курси для школярів, студентів та викладачів

 

На порталі «Дія. Цифрова освіта» з'явилися 4 нових курси для школярів та студентів. Переглянути відео можна за посиланнями:

Освітній серіал «Підприємництво для школярів» — складається з 6 модулів, 36 серій. Зараз перед вами — 1 модуль. Ідея. Він присвячений темі пошуку ідей, їх прототипуванню, тестуванняю та впровадженню.
Чи є ідеальний час для того, щоб стати підприємцем або підприємицею? З чого і коли варто починати? За підприємцями — майбутнє, а починати варто зі школи.
Серіал допоможе учням усвідомити переваги ведення підприємницької діяльності та сформувати риси й позиції, потрібні кожній людині для успішної самореалізації в сучасному світі, а також відповість на такі запитання:
Як віднайти свою бізнес-ідею та перевірити її?
Як зробити так, щоб про твій продукт дізналися? Як знайти саме своїх клієнтів?
Що таке маркетингова стратегія та SMM для бізнесу?
Які є джерела фінансування бізнесу, крім власних коштів?
Разом з експертами — власниками бізнесу — глядачі серіалу пройдуть усі потрібні кроки для створення власної справи та переконаються, що бізнес — не обов’язково справа дорослих, головне бажання та цілеспрямованість.

Ми щодня користуємося технологіями штучного інтелекту (ШІ), можливо, навіть не усвідомлюючи цього: в рекомендаціях на відео-платформах, масках в соцмережах, роботах-пилосмоках, розумних помічниках та перекладачах. Штучний інтелект вже давно більше ніж хайп. Ця технологія поступово автоматизує світ та вирішує глобальні виклики.
Під час перегляду серіалу ви дізнаєтеся, що таке штучний інтелект, як його використовують для розв’язання різноманітних задач, наприклад, у сферах захисту довкілля, медицини та мистецтва. Ви зрозумієте, які є найпоширеніші методи штучного інтелекту та як вони працюють, а з якими питаннями технології людство досі не може дати раду. Ба більше, ви дізнаєтеся, як поглибити знання у сфері машинного навчання та опанувати професію пов’язану з ШІ.

 У цьому оглядовому серіалі ви дізнаєтесь, як користуватися сучасними інструментами digital-маркетингу для старту власного бізнесу. На прикладі проєкту двох стартаперів — Андрія та Маргарити — ви побачите, для чого потрібно описувати цільову аудиторію, як створювати свій перший сайт без коду, налаштуєте систему отримання заявок, запустите 2 рекламні кампанії в Instagram та Google, а також навчитесь аналізувати отримані результати.

Ви дізнаєтесь, як виглядає кібербулінг, які причини та потенційні наслідки кібербулінгу, як припинити кібербулінг і що робити, якщо хтось із друзів став жертвою кібербулінгу. Участь в освітньому серіалі взяли українська суперстар NK | Настя Каменських і співачка, акторка та ютуб-влогерка Анна Трінчер. 

Приєднуйтесь на сервер "Фізика" на Discord: https://discord.com/invite/ZUxcC22 

Telegram: https://t.me/pakhomovaeducation 
 https://t.me/physicsks

Немає коментарів:

Дописати коментар