Автономні VR-окуляри

 Як користуватися окулярами віртуальної реальності?

Приєднуйтесь на сервер "Фізика" на Discord: https://discord.com/invite/ZUxcC22 

Telegram: https://t.me/pakhomovaeducation 
 https://t.me/physicsks
 
Завдяки ґаджетам віртуальної реальності процес навчання може вийти на новий рівень. Погодьтеся, вивчати анатомію людини, рух космічних тіл, побудову геометричних фігур, структуру атомів та молекул значно простіше, коли є змога помацати все своїми руками й оглянути предмети зі всіх боків. До того ж можна буде відчути на собі перипетії важливих історичних подій.

Підключення та налаштування автономних VR-окулярів

  1. Ввімкніть пристрій.
  2. Налаштуйте окуляри, дотримуючись підказок системи.
  3. Відкоригуйте зображення, відрегулювавши положення екранів та лінз.
  4. Перевірте реакцію окулярів на ваші рухи.
  5. Завантажте спеціальні додатки та насолоджуйтеся перебуванням у віртуальному світі.

Керувати ґаджетом можете за допомогою безпровідного контролера або рухів очей (якщо ваша модель має функцію зчитування положення зіниці).

Як користуватися окулярами віртуальної реальності?

Користуватися VR-окулярами — доволі просто. Варто лише завантажити та встановити на свій девайс спеціальні додатки, які і стануть провідником між вами та інтерактивним уявним світом. Існують:

  • Універсальні каталоги VR-контенту на Google Play, Play Market та Fulldive VR. Додатки підходять для більшості моделей окулярів.
  • Спеціалізовані сервіси контенту від виробників, наприклад, Steam VR, Google Cardboard, Oculus VR. Вони призначені для окулярів відповідного бренда.

1. Здійснити віртуальні тури містами світу допоможе додаток Google Arts and Culture. Він містить майже 100 визначних пам’яток та культурних об’єктів. Насолодитися природними куточками нашої планети можна за допомогою Expeditions. А додаток Titans of Space перенесе вас у сонячну галактику. У розробці віртуальна фізична лабораторія:



2. Дивитися відео можна прямо з YouTube. Вбийте в пошук «відео ЗD sbs», «stereo video»,  «стереопара» або «VR-відео» й ви побачите перелік коротких відеороликів та фільмів, які доступні для перегляду в шоломі. Є ще безкоштовні додатки VaR’s VR Video Player та AAA VR Cinema, що дозволяють дивитися не лише фільми з ефектом ЗD, але й панорамні ролики з кутами огляду 180 та 360 градусів.

 

Джерело.

 Майбутнє вже прийшло!

Бережіть себе і родину!

Дякую за увагу!
Бажаю Вам нових ідей!
Навчаємося, бо ми цього варті!
Підписуйтесь на блог!
Підписуйтесь на канал YouTube.
Підписуйтесь на сторінку у fb. https://www.facebook.com/educationXXII/

Запрошуємо навчатися на фізичному факультеті!
 

Немає коментарів:

Дописати коментар