Augmented reality apps in education 2021

 10 безкоштовних мобільних додатків із доповненою реальністю


 

Астрономія

Spacecraft 3D - це програма доповненої реальності (AR), яка дозволяє вам дізнаватися та взаємодіяти з різними космічними кораблями, які використовуються для вивчення нашої Сонячної системи, вивчення Землі та спостереження за Всесвітом. 

Star Walk 2 – це кишеньковий планетарій, який допоможе дізнатися більше про небо, зірки і сузір’я всім, хто цікавиться. На екрані смартфона або планшета вам підпишуть зірки, і зоровими образами розкажуть цікаві історії.
 

AR Solar System (перейти за посиланням)
Ключові зображення (перейти за посиланням) 
Мобільний додаток із технологією доповненої реальності дозволяє отримати на екрані гаджету 3D модель Сонячної системи та 3D моделі усіх планет Сонячної системи. Мобільний додаток

 



 
Electricity AR навчить дитину визначати ціну поділки аналогових вимірювальних приладів та самостійно робити вимірювання з використанням технології доповненої реальності (AR).



Da Vinci Machines AR
Даний додаток створить доповнену реальність та перенесе вас у неймовірний світ винаходів Леонардо да Вінчі. Сучасні уроки із доповненою реальністю – це весело, креативно і захоплююче. Ви бажаєте створити 3D музей винаходів Леонардо або побудувати на занятті міст да Винчі, який сам себе підтримує? Бажаєте створити катапульту або поміркувати над летальним апаратом, то завантажуйте мобільний додаток і знайомтесь із інтерактивними моделями винаходів Леонардо.
 

 

 
LandscapAR - цей додаток пропонує користувачам створювати інтригуючі острови та ландшафти місцевості. Просто накресліть лінії висоти на справжньому аркуші паперу, і це буде безпосередньо переведено в 3D-пейзаж!
 
CleverBooks Geometry
Інноваційний та захоплюючий спосіб вивчення геометрії за допомогою візуалізації та взаємодії. Додаток CleverBooks, який легко запускається на планшеті чи мобільному телефоні (на базі Android чи Apple). За допомогою колекції флеш-карт (ключові зображення потрібно роздрукувати) можна вивчати прості геометричні фігури. У програмі представлені 3D-моделі з доповненою реальністю для основних геометричних фігур. Діти можуть безпосередньо взаємодіяти з фігурами, і це спрямоване на покращення їх просторового мислення.
 

 
 
Skyscrapers AR - це нова форма додатка доповненої реальності, яка пропонує користувачам знаходитися поблизу відомих хмарочосів світу, оглянути його в деталях з усіх боків, з'ясувавши особливості архітектурного витвору.
Наведіть камеру на роздруковане заздалегідь ключове зображення, і воно оживе на вашому планшеті або телефоні за допомогою цього додатка. Цей додаток створить доповнену реальність і перенесе вас в неймовірний світ сучасних хмарочосів. 

 
 

Bridges AR 
Створюємо 3D музей сучасних унікальних мостів або будуємо на занятті міст з підручних матеріалів. Досліджуємо основні конструкції мостів. Ця програма додасть вашому уроку сучасності, зацікавленості і мотивації. 3D моделі мостів підштовхнуть учнів до креативного мислення при розробці власного шедевра.

 
 
Quiver – 3DColoring App – додаток, що дозволяє «оживити» розфарбовані дитиною розмальовки. Окрім звичайних дитячих розмальовок, в базі є зображення рослинної та тваринної клітини, географічні карти, зображення морських істот, вулканів, що можуть бути використаними в межах навчального дослідження.

 

 

 

 

Цікаво, корисно, легко!

Приєднуйтесь на сервер "Фізика" на Discord: https://discord.com/invite/ZUxcC22 

Telegram: https://t.me/pakhomovaeducation 

 https://t.me/physicsks

Дякую за увагу!
Бажаю Вам нових ідей!
Навчаємося, бо ми цього варті!
Підписуйтесь на блог!
Підписуйтесь на канал YouTube. 
Підписуйтесь на сторінку у fb.
https://www.facebook.com/educationXXII/
Запрошуємо навчатися на фізичному факультеті ХНУ імені В.Н. Каразіна

Немає коментарів:

Дописати коментар