Всеукраїнський фестиваль «STEM-весна»

Фестиваль «STEM-весна»




Сьомий рік поспіль Державна наукова установа «Інститут модернізації змісту освіти» ініціює проведення Всеукраїнського фестивалю «STEM-весна» з 1 березня по 31 травня 2024 року.

Фестиваль об’єднує заходи всеукраїнського та обласного рівнів (освітні форуми, конференції, круглі столи, навчальні семінари, майстер-класи, виставки, змагання, хакатони, конкурси тощо). Педагогічна громадськість знайомиться з інноваційними освітніми технологіями, необхідними для реалізації концептуальних засад Нової української школи, з досвідом педагогів новаторів. Протягом STEM-весни створюються майданчики для пошуку і підтримки перспективних науково-методичних ідей щодо розвитку напрямів STEM-освіти та об’єднання творчих, креативних освітян і учнівської молоді. Традиційно Всеукраїнський фестиваль «STEM-весна» інтегрується до щорічної ініціативи Європи, яка проводиться компанією «Scientix STEM Discovery Campaign». Головною темою цього року є «STEM-ідентичність», концепція, яка відіграє важливу роль у розвитку наукової грамотності, підвищує ймовірність того, що здобувачі освіти побудують успішний кар’єрний шлях в галузі STEM.

Запрошуємо освітянську спільноту долучитися до Всеукраїнського фестивалю «STEM-весна – 2024» та долучатися до заходів ПРОГРАМИ. Марафон заходів фестивалю проводиться за сприяння та підтримки партнерів: обласних закладів післядипломної педагогічної освіти, закладам позашкільної освіти, громадським організаціям та фондам. Ми працюємо пліч-о-пліч для розвитку STEM-освіти у гору.

Дізнатися більше та слідкувати за подіями фестивалю можна на сайті ДНУ «ІМЗО» за посиланням http://www.imzo.gov.ua ; у мережі Facebook на сторінці групи  «Відділ SТЕM-освіти ІМЗО» та на сайтах установ, що вказані у програмі.

Координує роботу фестивалю організаційний комітет (наказ ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» № 21/03-2 від 11.01.2024 «Про організацію та проведення Всеукраїнського фестивалю «STEM-весна – 2024»).

Пропозиції приймаються: тел.:+38 044 248-24-65, e-mail: stemosvita@gmail.com

Зареєструватися на карті подій «Scientix STEM Discovery Campaign можна за покликанням https://www.scientix.eu/campaigns/sdc/sdc24


Джерело:  Всеукраїнський фестиваль «STEM-весна»

Дякую за коментар і вподобайку!
Бережіть себе і родину! Все буде Україна!

Blog: https://educationpakhomova.blogspot.com/
Telegram: https://t.me/pakhomovaeducation 

Немає коментарів:

Дописати коментар