«Гратися і не боятися»: рекомендації для щоденної підтримки ментального здоров'я дітей

«Гратися і не боятися»: Дієві поради для вихователів та батьків дошкільнят


Проєкт реалізовано представництвом Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні разом зі співачкою Світланою Тарабаровою, психологинею Світланою Ройз та експерткою дошкілля Соломією Бойкович в межах ініціативи Першої леді України з впровадження Всеукраїнської програми ментального здоровʼя «Ти як?». Медіапартнери проєкту 1+1 media та медіасервіс MEGOGO.

Рекомендації для щоденної підтримки ментального здоров'я дітей


Допоможуть вихователям на ранніх етапах сформувати навички та вміння для підтримки ментального здоров’я та сприятимуть створенню основи для психічного благополуччя, яке підтримуватиме дітей протягом усього життя.
Рекомендації з підтримки ментального здоров’я «Гратися і не боятися» розробленні у співпраці з ВГО «Асоціація працівників дошкільної освіти» за підтримки Міністерства освіти і науки України та охоплюють такі теми: різниця та прийняття; емоції; рух та спокій; колорит і творчість; дружба та підтримка.
Рекомендації можна завантажити за посиланням.


Інформаційно-розвиткові плакати “Граємо й розвиваємо навички дошкільнят”


Набір інформаційно-розвивальних плакатів - це 18 різних за темами та завданнями плакатів, які можна застосовувати у ігровій формі для розвитку навичок дошкільняти у закладах дошкільної освіти.
Інформаційні плакати не потребують додаткового реквізиту та матеріалів та розраховані на одну групу закладу дошкільної освіти.
Доведено, що діти у віці 2-6 років значно краще сприймають будь-який навчальний матеріал, якщо він яскраво ілюстрований.
Плакати можна переглянути і завантажити за посиланням.

Джерело: НУМО

Дякую за коментар і вподобайку!
Бережіть себе і родину! Все буде Україна!

Blog: https://educationpakhomova.blogspot.com/
Telegram: https://t.me/pakhomovaeducation 

Немає коментарів:

Дописати коментар