Презентація : Всесвітній день охорони водних ресурсів (Water day)

 Презентація до Всесвітнього дня охорони водних ресурсів


Збереження водних ресурсів - це ключова складова зусиль нашого суспільства для створення стійкого та екологічно освіченого майбутнього. У зв'язку з наближенням Всесвітнього Дня Охорони Водних Ресурсів, ми раді представити вам нашу нову презентацію, яку ви можете використовувати абсолютно безкоштовно!

Наша презентація містить у собі важливі факти, цікаві статистичні дані та поради щодо збереження водних ресурсів. Вона стане відмінним інструментом для проведення уроків, лекцій чи інформаційних заходів, спрямованих на підвищення усвідомленості про важливість дбайливого ставлення до водних ресурсів.

Натисніть на посилання нижче, щоб переглянути презентацію у режимі повного екрану



Всесвітній день охорони водних ресурсів, від користувача Ірина Пахомова

Гімн 


О водо, джерело життя безсмертного, Ти струмінь надії й любові безмежної. У тебе секрети найглибші, непізнані, В тобі скарби світу, відкриті навіки.

[Приспів] О водо, чисте джерело, Ти даруєш життя світле, веселе. В тобі сила та краса, Безкінечність простору і часу.

[Куплет 2] Ти крапля роси на ранкових пелюстках, Ти океан, що шепоче зіркам в ночі. Ти потік, що бродить серед долин і гір, Ти кришталеве дзеркало небесних висот.

[Приспів] О водо, чисте джерело, Ти даруєш життя світле, веселе. В тобі сила та краса, Безкінечність простору і часу.

[Куплет 3] Бережемо тебе, о водо, ніжну й чисту, Бо ти скарб, найцінніший усіх скарбів. Зберігаємо ми твою даровану вічність, Щоб життя на Землі було завжди щасливим.

[Приспів] О водо, чисте джерело, Ти даруєш життя світле, веселе. В тобі сила та краса, Безкінечність простору і часу.

Більше того, ми також пропонуємо можливість внесення власних змін до презентації. Для цього потрібно придбати презентацію за символічну ціну лише 50 гривень. Це дозволить вам адаптувати матеріал під ваші потреби та додати власний контент і зробити ваше заняття ще більш ефективним та особливим.

Нехай наша спільна увага до охорони водних ресурсів сприяє створенню здорового, екологічно стабільного світу для майбутніх поколінь. Долучайтесь до нашої ініціативи та діліться цією презентацією з іншими, щоб разом ми могли зробити більше для захисту нашого дорогоцінного водного ресурсу.

Дякуємо, що ви обираєте екологічно освічений підхід та приєднуєтеся до нашої спільної місії збереження води для майбутніх поколінь!

Замовити презентацію: тут

https://forms.gle/8aMEzVnzoxyZEa65A

Корисні публікації:

Дидактичні картки до Всесвітнього дня води (вільний доступ)


Дякую за коментар і вподобайку!
Бережіть себе і родину! Все буде Україна!

Blog: https://educationpakhomova.blogspot.com/
Telegram: https://t.me/pakhomovaeducation 

Немає коментарів:

Дописати коментар