Certiport та “Формула” пропонують учителям і викладачам безкоштовні онлайн-курси та іспити з підвищення рівня знань у сфері інформаційних технологій

Безкоштовні курси підвищення кваліфікації у сфері інформаційних технологій



Microsoft, Certiport та “Формула” пропонують учителям і викладачам безкоштовні онлайн-курси та іспити з підвищення рівня знань у сфері інформаційних технологій. Проєкт реалізовано за підтримки МОН.

Доступні програми

Microsoft Certified Educator (MCE) — програма, що висвітлює дієві стратегії професійного розвитку педагогів і надає ефективні інструменти для інтеграції інформаційно-комунікаційних технологій у навчальний процес.

  • Програма містить навчальні матеріали, зокрема курс Microsoft 21st Century Learning Design (21CLD) із близько 7 годинами самостійного навчання, практичні тести CertPREP та іспит MCE. Матеріали доступні українською та англійською мовами. Передаватимуть матеріали учасникам у порядку отримання заяв.
  • Доступ до курсу та іспитів відкритий 500 учасникам. Реєстрація.

Мicrosoft Certified Fundamentals (MCF) — комплекс програм для тих, хто бажає підвищити рівень знань у галузях штучного інтелекту, науки про дані та хмарних обчислень.

  • Навчатися та оцінити знання ви зможете за курсом LearnKey Microsoft Fundamentals із 18 – 25 годинами самостійного навчання (залежно від іспиту), практичні тести CertPREP та іспити MCF. Матеріали та іспит доступні англійською.
  • Доступ до курсу відкритий 500 учасникам, до іспитів – 250 кандидатам. Реєстрація.


Деталі програми

Для кого:
Учителів закладів загальної середньої освіти та викладачам закладів вищої освіти.
Коли:
Березень – квітень 2024 року.
Як
Онлайн.
Сертифікація:
Після завершення навчання учасники зможуть скласти іспити у змішаному форматі та отримати міжнародні сертифікати.

Джерело: ШОТАМ

Дякую за коментар і вподобайку!
Бережіть себе і родину! Все буде Україна!

Blog: https://educationpakhomova.blogspot.com/
Telegram: https://t.me/pakhomovaeducation 

Немає коментарів:

Дописати коментар