Тривимірний віртуальний географічний глобус WorldWind

World Wind тривимірний віртуальний географічний глобус (онлайн-ресурси для уроків)


https://worldwind.arc.nasa.gov

NASA створила геосервіс World Wind (https://worldwind.arc.nasa.gov). Це тривимірний віртуальний географічний глобус, на якому можна побачити не лише адміністративні кордони, населені пункти, а й більш детальну інформацію про територію (назву вулиці, номер будинку).


Натисканням лівої клавіші мишки по прапору держави, що вас цікавить, ви потрапляєте у віртуальну довідкову систему CIA World Fact Book, яка покаже вам карту обраної країни і виведе зведену інформацію про неї.


А після натискання мишкою на місто, що вас цікавить, ви потрапляєте на сторінки Wikipedia, яка розповість вам про найвідоміші пам'ятки і викладе деякі факти з історії міста.

World Wind - тривимірний інтерактивний віртуальний глобус. Він дозволяє розробникам швидко і легко створювати інтерактивні візуалізації 3D глобуса, карти та географічної інформації.

 Використовує супутникові знімки NASA та аерозйомку USGS для побудови тривимірних моделей Землі, Місяця, Марсу, Венери. Організації по всьому світу використовують WorldWind для моніторингу погодних моделей, візуалізації міст і місцевості, відстеження руху транспортних засобів, аналізу геопросторових даних та просвітництва людства про Землю.


Корисні публікації:







Підписуйтесь!
Дякую за коментар і вподобайку!
Бережіть себе і родину! Все буде Україна!

Blog: https://educationpakhomova.blogspot.com/
Telegram: https://t.me/pakhomovaeducation 

Немає коментарів:

Дописати коментар