Корисні ресурси для візуалізація на уроках історії: mozaweb, osvitanet, timetoast,

Mozaweb, Osvitanet, Timetoast візуалізація на уроках історії




Візуалізація – це створення та представлення графічного образу текстової чи математичної інформації, що робить її наочною, а отже, зручнішою для аналізу та осмислення.

MOZAWEB 

чудовий інструмент для перегляду 3D моделей з історії, безкоштовна версія дає можливість переглянути п’ять 3D сцен на тиждень. Неймовірно крутий інструмент особливо для всесвітньої історії, є можливість використання VR технологій, ви отримуєте можливість прогулятись середньовічним містом або поселенням шумерів.

https://ua.mozaweb.com/


ІНТЕРАКТИВНІ АТЛАСИ ВІД NEW.OSVITANET.COM.UA 

https://new.osvitanet.com.ua/

Навчально-методичний ресурс OSVITANET – це інтерактивні версії навчальних атласів та контурних карт з природознавства, географії та історії. Всього на сайті більше 650 карт, та 1500 ілюстрацій та тестів .
У 2017 році сайт www.osvitanet.com.ua отримав гриф МОН України (лист № 21.1/12-Г-635 від 5 вересня 2017 року): «Схвалено для використання в навчально-виховному процесі в загальноосвітніх навчальних закладах».

Потрібна реєстрація, після реєстрації матеріали у вільному доступі

Стрічка часу - Timeline


За допомогою даного сервісу вчитель та учні мають можливість самостійно створювати ланцюжок подій, упорядковувати за хронологічним принципом. Події можна представляти у вигляді тексту, картинки або відео. Подія описується , можна вставити посилання на ресурси в Інтернеті, пов'язані з темою .
В першу чергу Стрічки часу використовують у навчанні для формування в учнів системного погляду на історичні процеси, а також використовують при роботі з біографіями.

Timetoast



3D МОДЕЛІ З ІСТОРІЇ ВІД SKETCHFAB.COM - англомовний ресурс який містить величезну кількість 3D моделей з історії та не тільки. Чудово є те, що він містить моделі пам’яток не лише з всесвітньої історії, а й з історії України. Безкоштовні моделі можна завантажити, платні можна переглядати.

https://sketchfab.com/


Корисні публікації


Географія (корисні ресурси у вільному доступі)



Підписуйтесь!
Дякую за коментар і вподобайку!
Бережіть себе і родину! Все буде Україна!

Blog: https://educationpakhomova.blogspot.com/
Telegram: https://t.me/pakhomovaeducation 

Немає коментарів:

Дописати коментар