shcho-podivitis-na-kanikulah-z-ditmi-najkrashchi-filmi-ta-multiki

Що подивитись на канікулах з дітьми: найкращі мультики


Збірка мультфільмів - це чудовий спосіб провести канікули з комфортом та радістю, особливо для молодших глядачів та їхніх батьків. У цій статті ми розглянемо найцікавіші американські та українські анімаційні твори, які подарують вам незабутні миті веселощів та пригод.


ДУМКАМИ НАВИВОРІТ (2015)

Цей спільний проект студій Disney і Pixar посів десяте місце у списку найприбутковіших мультфільмів усіх часів.




КОКО (2017)

Мігель живе в мексиканському селі в родині шевців і дуже хоче стати музикантом. Щоб здійснити мрію, хлопець має розгадати давню таємницю свого роду, заховану у Країні Мертвих.

Взявши в напарники скелета-провідника та дивакуватого пса Данте, Мігель вирушає в потойбіччя. 




ІСТОРІЯ ІГРАШОК – 3 (2010)

Третя частина мультфільмів серії "Історія Іграшок".

Енді виріс і наступного тижня має їхати до коледжу. Іграшки сподіваються, що після від'їзду вони всі разом житимуть на горищі до кращих часів.




ДАМБО (1941)

Один з найчарівніших і всіма улюблених мультфільмів – історія маленького слоненяти з дуже великими вухами, який навчився літати.

Відкрити дивовижний талант і повірити в себе Дамбо допоміг безжурний мишеня Тімоті, який став йому справжнім другом.






КРАСУНЯ ТА ЧУДОВИСЬКО (1991)

У 2006 році мультик був занесений до списку найкращих американських фільмів-мюзиклів за версією Американського інституту кіномистецтва.



МАВКА. ЛІСОВА ПІСНЯ

«Мавка. Лісова пісня» – найочікуваніший український мультфільм останніх років. Створюється за мотивами «Лісової пісні» Лесі Українки та на образах зі слов’янських міфів і легенд.
 


Бажання
Сімейна пригодницька комедія «Бажання» – це новий мультфільм від студії Disney. Проект приурочено до 100-річчя студії. Назва, як і сама концепція нового проекту, викликана головною ідеєю, яку вкладає Disney у кожен свій мультфільм – кожне бажання має здійснитися.



"Капітошка"!
 

Як їжачок шубку міняв – мультфільм про їжачка, незадоволеного своєю зовнішністю – про особливості та індивідуальність кожного.



УКРАДЕНИЙ МІСЯЦЬ. КУМ


Світова прем’єра українського анімаційного фільму «Украдений місяць. Кум» відбулася в листопаді на міжнародному кінофестивалі у В’єтнамі в місті Ханой. Від початку повномасштабної війни з рф головний художник фільму Борис Денисевич знаходиться в лавах ЗСУ та захищає країну від ворога.


ЖИЛИ СОБІ ДУМКИ (1983 рік)


Як котик з собачкою підлогу мили


Козаки. Навколо Світу. Америка


Обирайте мультфільми для перегляду разом з родиною, друзями чи просто насолоджуйтеся часом самі. Ці твори точно подарують вам гарний настрій та незабутні враження під час канікул.

Корисні публікації




Приєднуйтесь!
Бережіть себе і родину!


Немає коментарів:

Дописати коментар