PlayPosit

Інтерактивні відео для навчаня: PlayPosit




PlayPosit - це платформа, яка надає вчителям та тренерам можливість створювати інтерактивні відеоуроки для своїх учнів та студентів. За допомогою PlayPosit вчителі можуть додавати відео запитання, завдання, зворотний зв'язок, підказки та інші інтерактивні елементи, які дозволяють учням активно брати участь у процесі навчання.

Playposit https://go.playposit.com/

Безкоштовна версія призначена для індивідуального навчання із кількома учнями та обмеженою кількістю завдань на місяць. Ви отримуєте:
👉  Шаблони для швидкого створення контенту.
👉  Доступ до безкоштовної бібліотеки готового вмісту.
👉  Детальну аналітику, щоб зрозуміти, коли учні досягають успіху.
👉  Необмежену кількість проєктів, створених на місяць.
👉  100 безкоштовних спроб навчання на місяць. Це означає, що 100 осіб можуть робити одну спробу раз на місяць, що одна особа може робити 100 спроб на місяць або будь-який проміжний період.

 Можливі активності: питання однією правильною відповіддю, питання з кількома правильними відповідями, опитування, питання з відкритою відповіддю, обговорення, анкета, додавання інформаційних матеріалів, автоматичний перехід відповідно до відповіді, таблиця функцій, правопис, розміщення у правильному порядку дій, використання банку запитань.

Усі інтерактивні відео, що ви створили у PlayPosit, можна інтегрувати у Moodle.

Приклад створення відео: 


Презентація: ВИКОРИСТАННЯ ХМАРНОГО КОНСТРУКТОРА ІНТЕРАКТИВНОГО ВИДЕО PLAYPOSIT ПІД ЧАС ПРОВЕДЕННЯ УРОКІВ ВИРОБНИЧОГО НАВЧАННЯ, В УМОВАХ ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ
ДОПОВІДЬ МАЙСТРА ВИРОБНИЧОГО НАВЧАННЯ ПТУ № 27 М.ГЕНІЧЕСЬКА ШАПОВАЛОВОЇ ОЛЕНИ ПЕТРІВНИ


Бережіть себе і родину! 
Все буде Україна!

Приєднуйтесь!

Telegram: https://t.me/pakhomovaeducation 


Немає коментарів:

Дописати коментар