Curipod

 Презентація + інтерактивне опитування (AI Curipod)



Приєднуйтесь!

Як поєднати презентацію з інтерактивним опитуванням? 

Адже такий спосіб представлення інформації значно активізує учнів під час навчання. Які сервіси для цих цілей використовуєте ви?

Ресурс Curipod — це програмне забезпечення для навчальних інтерактивних презентацій, зустрічей і семінарів, яке викликає цікавість і залучає всіх. 


Створюйте власні презентації або знаходьте готові шаблони та натхнення для навчання та роботи на https://curipod.com/discover  

Читайте більше на https://curipod.com

Приклади
"Quadratic equations in a real life problem"
Let's save our planet
Trigonometry in Right-Angled Triangles

Створені презентації можна завантажити у ppt або pdf файлах.


Curipod (https://curipod.com/discover)

Ідеї використання Curipod.

Використання в якості інструменту для збору зворотного зв'язку: використовуйте Curipod, щоб збирати зворотний зв'язок від студентів, питання та коментарі, щоб краще розуміти потреби учнів та покращувати процес навчання.

Розроблення інтерактивних ігор та завдань: використовуйте Curipod для розробки інтерактивних ігор та завдань, що допоможуть студентам поглибити свої знання та навички.


Створення інтерактивних презентацій: створюйте інтерактивні презентації, включаючи відео, зображення та звук, щоб допомогти учням краще зрозуміти предмет.

Розвиток інтерактивних курсів: використовуйте Curipod, щоб розробити інтерактивні курси з відео, зображеннями, текстом і аудіо, які допоможуть залучити та зрозуміти студентам складні концепції.

Проведення тренінгів та семінарів: використовуйте Curipod для проведення тренінгів та семінарів зі студентами, що допоможе їм краще зрозуміти предмет.

Корисні публікації:







Бережіть себе і родину! 
Все буде Україна!

Приєднуйтесь!

Telegram: https://t.me/pakhomovaeducation 

Немає коментарів:

Дописати коментар