Happy Paw

ІІ Міжнародне заняття доброти



Запрошуємо незламних педагогів закладів дошкільної освіти долучитись до ІІ Міжнародного заняття доброти про гуманне та відповідальне ставлення до тварин, яке відбудеться 1-7 березня 2023 року.

    Захід можна провести як в очному, так і в онлайн форматі!

    Для участі в ІІ Міжнародному занятті доброти необхідно 1-7 березня 2023 року провести з дітьми заняття присвячене домашнім та безпритульним собакам та котам.

    Традиційно просимо не приносити/приводити на заняття тварин, для яких перебування поза домівкою в багатолюдних місцях може бути стресовим!

    Де переглянути та скачати безкоштовні матеріали до Заняття доброти?

    Щороку ми створюємо для вас нові цікаві методичні матеріали. Цей рік не став виключенням. Всі новинки 2023 року (цікаві ігри, аудіоказки, конспекти та оповідання), а також вподобані вами раніше тематичні розробки можна знайти у вільному доступі:

    - на сайті Фонду «Щаслива лапа» – https://happypaw.ua/ua/bioethics/teaching-materials

    - за посиланням – https://cutt.ly/wjMOFsY

    Переважну більшість із розроблених матеріалів можна використовувати не лише онлайн, але і скачати на свій комп'ютер.

      Умови отримання електронного сертифікату за участь в Занятті

      Якщо навчальний заклад має бажання не лише долучитись до проведення «ІІ Міжнародного заняття доброти», але й отримати електронний сертифікат учасника необхідно:

      1. Заповнити заявку на участь за посиланням (до 7.03.23 р.) – https://cutt.ly/E9nQBAz (від навчального закладу подається 1 заявка). Посилання активне, натисніть на нього.

      2. Провести в очному або онлайн форматі «заняття доброти», присвячений саме котам та собакам 1-7 березня 2023 року

      3. Зробити фотографії або скрін екрану проведення заняття (по 1 фото/зображенню з кожної гркпи) та надіслати їх на електронну адресу – bioetika@happypaw.ua (до 13.03.23 р.). В листі з фотографіями мають бути зазначені: назва навчального закладу, місто, кількість проведених занять (відповідно до кількості фото).

      Фотографії/скріни екрану мають бути гарної якості, на фото має бути видно, що проходить саме «заняття доброти» про гуманне та відповідальне ставлення до тварин (собак та котів).

      Обличчя дітей на фото при необхідності можна закрити.

      Детальніше: тут

      Слава Україні!

      Бережіть себе і родину! Все буде Україна!

Немає коментарів:

Дописати коментар