Конкурс 3M Young Scientist Challenge (STEM)

 Шанс виграти $25 000. Конкурс 3M Young Scientist Challenge для учнів 11-13 років

Конкурс 3M Young Scientist Challenge запрошує студентів поділитися своїми рішеннями та отримати шанс виграти 25 000 доларів США та ексклюзивне наставництво 3M.

Щоб взяти участь, студенти повинні зняти 1-2 хвилинне відео з описом оригінальної ідеї використання науки для вирішення повсякденної проблеми. Зосереджуючись на темі, яка їх хвилює, студенти використовують креативне мислення та мозковий штурм STEM. Яку проблему вони хочуть вирішити?


Зробіть коротке відео для участі


Студентам не потрібно будувати своє рішення чи перевіряти свою ідею, щоб взяти участь. Їм просто потрібно створити 1-2 хвилинне відео, яке пояснює їх унікальну ідею. Усі роботи розглядаються та оцінюються на креативність, наукові знання та комунікативні навички. Відео не оцінюють за тим, наскільки добре вони створені. Студенти можуть записувати свої відеозаписи за допомогою мобільних телефонів!


Ресурси для завдань доступні, щоб допомогти студентам підготувати свої записи, включаючи шаблон проекту, відео поради та підказки. Ресурси також доступні для педагогів і батьків.

Студентам також можуть стати в нагоді матеріали посібника з проекту на сайті Science Buddies, коли вони думають про розробку наукового чи інженерного рішення.

Шанс виграти $25 000

Хочете знати, як створити переможний запис?

Дотримуйтесь простої формули з 10 кроків, щоб створити своє власне унікальне відео про змагання за допомогою цього ресурсу.

Переможці минулих років

Заявки на участь у конкурсі приймаються до 27 квітня 2023 року. Перегляньте повні правила та положення на веб-сайті 3M Young Scientist Lab.

https://youngscientistlab.com/

Для участі потрібно зареєструватися:

https://webportalapp.com/sp/login/discoveryed_3m-ysc

Немає коментарів:

Дописати коментар