Де можна опублікувати власний педагогічний досвід?

 Сайти для публікації власного педагогічного досвіду

Приєднуйтесь!

"Методичний портал" 

задумано як спеціалізований ресурс призначений для вчителів, співавтором якого може бути кожен з Вас.
http://metodportal.com/
Мета проєкту:
Створення сайту з максимально корисною інформацією для вчителів
(не максимальною кількістю матеріалів)

Варіанти замовлення сертифіката

1. Електронний (безкоштовний) варіант сертифіката – заповнений бланк сертифіката без печатки і підпису, розміщений на веб-сторінці, доступний для перегляду, копіювання, друку безпосередньо після замовлення (публікації).
http://metodportal.com/sertif/reestr-e — реєстр електронних версій сертифіката.

2. Друкований (платний) варіант сертифіката - сертифікат з підписом і печаткою редакції «Методичного порталу». Надсилається на адресу замовника (автора) Укрпоштою.
http://metodportal.com/sertif/reestr-p — реєстр заявок на друковану версію сертифіката.

"Шкільне життя"


Щоб отримати сертифікат, який підтверджує Вашу публікацію на сайті “Шкільне життя”, пройдіть декілька простих кроків:
1. Надішліть власний авторський матеріал заповнивши форму нижче.
2. Завантажити сертифікат Ви зможете на сторінці розміщення власної розробки.
3. Сертифікат електронний, безкоштовний, формат А4, jpg (only print – тільки роздрукуй)

"Учительський журнал онлайн"

http://www.teacherjournal.com.ua/ - сайт видавничої групи "Основа", на якому можна знайти безліч цікавих матеріалів для використання в роботі, а також розмістити власні авторські розробки та отримати сертифікат про публікацію, який можна використати під час атестації. Розмістити матеріали можна після швидкої реєстрації. Всі матеріали, розміщені на сайті, у вільному доступі.


Освіта

http://osvita.ua/ - національний освітній інтернет-сайт, на якому у Форумі педагогічних ідей "УРОК" можна розмістити власні статті, методичні розробки занять (уроків), виховних заходів. Каталог "Відкритий урок: розробки, технології, досвід" надає можливість кожному педагогу опублікувати на своїх сторінках власні педагогічні матеріали. Усі учасники форуму отримують електронний сертифікат про публікацію матеріалу в каталозі «Відкритий урок: розробки, технології, досвід».


Освітній портал «ВсімОсвіта»

https://vsimosvita.com - освітньометодичний портал, створений з метою надання методичної допомоги працівникам освіти, обміну педагогічним досвідом. Сайт надає можливість розмістити власні матеріали та в короткий термін отримати сертифікат на підтвердження здійснення публікації. Потрібна реєстрація.


"Всеосвіта"

Окрім можливості розміщення власних наробок, що засвідчується сертифікатом, надає можливість прийняти участь у безкоштовних вебінарах, всеукраїнських олімпіадах та навіть пройти курси підвищення кваліфікації. Зрозумілий інтерфейс сайту дозволяє опублікувати матеріали одразу ж після реєстрації. Сертифікат чекати не потрібно, він з’являється в особистому кабінеті після додавання розробки. Опублікувати можна будь-які матеріали освітньої тематики.


«На Урок»  

освітній проект для педагогічних працівників, де можна розмістити розробки або навіть створити онлайн-тести, прийняти участь у вебінарі та Інтерент-конференціях та багато іншого. Освітній проект щомісяця проводить конкурс матеріалів відповідної тематики. Сертифікат можна скачати миттєво. Одразу після публікації.





Немає коментарів:

Дописати коментар