Міжнародна літня студентська програма


У літні місяці 2021 року GSI-FAIR ( GSI Helmholtzzentrum für Schwerionenforschung) і HGS-HIRe (Helmholtz Graduate School for Hadron and Ion Research) організовують міжнародну літню студентську програму, яка пропонується обмеженій кількості студентів з фізики або суміжних природничо-наукових дисциплін з Європи або країн-партнерів GSI-FAIR.

🇩🇪 GSI, німецький дослідницький центр фізики важких іонів, є однією з провідних у світі прискорювальних лабораторій для фундаментальних досліджень з прискореними іонами. У співпраці з міжнародним дослідницьким співтовариством існуючий прискорювальний комплекс буде значно розширюватись за рахунок нової установки для антипротонних і іонних досліджень (FAIR — Facility for Antiproton and Ion Research). Центр надає унікальні дослідницькі можливості для досліджень в області адронної та ядерної фізики, ядерної астрофізики, атомної, лазерної та плазмової фізики, матеріалознавства та біофізики із застосуванням в терапії раку, нових прискорювальних розробках і радіаційної безпеки.

🌐 Міжнародна літня Студентська програма організована під керівництвом GSI Helmholtzzentrum в тісній співпраці з HGS-HIRe-аспірантурою GSI-FAIR зі своїми університетами-партнерами.

❓Що буде на школі?
Кожен з 35 учасників приєднується до однієї з дослідницьких груп GSI-FAIR і працює над невеликим проектом під час програми. Крім того, на виставці GSI-FAIR проводиться спеціальна серія лекцій, що знайомлять з різними областями досліджень і їх додатками. Програма доповнюється вступними навчальними посібниками з м'яких навичок.

❓Яким має бути рівень учасника?
Високий рівень бакалаврату (з 3-го по 5-й рік навчання, тобто останній рік бакалаврату або під час навчання в магістратурі; аспіранти не мають права подаватись).  Також до початку програми абітурієнти повинні пройти 3-й курс навчання, а також курси в одній з наступних трьох областей: ядерна фізика, фізика високих енергій або атомна фізика.

❓Коли відбудеться школа? 26 липня - 16 вересня 2021 року (8 тижнів)

Проживання буде надано в готелі поруч з GSI Helmholtzzentrum. Буде покрита підтримка на покриття шляхових витрат, а також добові.

⏰Кінцевий термін подачі заявок 15 лютого 2021 року.
Форму заявки можна знайти тут (https://theory.gsi.de/stud-pro/ApplyForm.shtml).

🔎 Додаткову інформацію для заявників можна знайти за цими посиланнями
1) https://www.gsi.de/stud-pro/
2)  https://hgs-hire.de/summer-program

Немає коментарів:

Дописати коментар