НАУКА НА СЦЕНІ

 Наука на сцені (Science on stage)

Сайт за посиланням.

ГОЛОВНЕ ГАСЛО АСОЦІАЦІЇ : 
«FROM TEACHERS TO TEACHERS» (ВІД УЧИТЕЛІВ ДЛЯ ВЧИТЕЛІВ)


«Наука на сцені» це одна із найбільших (35 країни Європи) асоціацій вчителів фізики, математики, біології, хімії, інформатики, технічних дисциплін та природознавства (STEM teachers), яка є платформою для обміну досвідом, ідеями та інноваціями серед вчителів. Міжнародний фестиваль Наука на Сцені (Science on Stage) відбувається раз на два роки у різних країнах Європи. За час існування спільноти було залучено більш, як 100 000 вчителів з 35 передових країн.

Наступний Фестиваль проходитиме у мальовничому місті Прага, Чехія з 24 по 28 березня 2022 року. Головне гасло фестивалю 2022 – «Розвиток умінь вчителів для майбутнього». Делегацію вчителів-новаторів, які будуть представляти нашу країну в Європі, буде відібрано міжнародним журі, яке складається з кращих викладачів Харківського національного університету ім. В.Н. Каразіна та вчителів-учасників попередніх фестивалів під патронатом найкращих викладачів Європи та США.

 

Реєстрація на українській відбір

  • Відкрита до 5 березня 2021 року
Зареєструватись 

Доводимо до Вашого відома, що Україна планує брати участь у Міжнародному Фестивалі вчителів із STEM освіти, який відбудеться в Чехії, в місті Прага з 23 по 28 березня 2022 року. Для цього на базі Харківського національного університету ім. В.Н. Каразіна відбудеться Всеукраїнський відбір, який проводитиметься у два етапи:

1. Заочний ТУР ( дистанційно).
До 5 березня 2021 року надіслати такі документи:
  • тези проєкту 1 сторінка (14 шрифт, Times New Roman), інтервал одиничний на українській та англійській мовах відповідно;
  • відео проєкту тривалістю 3 хв. з поясненням англійською мовою;
  • презентацію в Power Point 10-15 слайдів українською та англійською мовами відповідно.
Для участі потрібно ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ на сайті: http://sons-ua.com/reg.html

Матеріали відправляти на електронну пошту scienceonstageua@gmail.com
Усі питання за тел. +38-050-302-10-15 з 8 до 15 години кожного дня.

The 12th European Science on Stage festival will take place from 24-27 March 2022 in Prague, Czech Republic. At the largest European educational fair for STEM teachers around 450 primary and secondary school teachers from over 30 countries come together to exchange best practice teaching concepts. They present their most innovative ideas from teachers for teachers in a fair, in workshops, and performances.

Наприклад:


Дякую за увагу.
Бережіть себе і родину.
Нових ідей!


4 коментарі:

  1. Участь брати, мовою українською, проєкт. Було б солідніше без помилок

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую. Так, звісно. Намагаюсь автоматично думати правильно, але є певні труднощі мозок ще не адаптувався до правильних словосполучень ("брати участь"; "протягом", "обіймати посаду", "їхня доповідь" ...). Але продовжую навчатись, намагаюсь уникати помилок і дякую усім, за допомогу! Бережіть себе і родину!

      Видалити
  2. добрий день
    Скажіть будь ласка, в Україні можна його відвідати як відвідувач

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Добрий день, пані Катерино. Зараз ще не уточнено формат проведення заходу. Слідкуйте за оголошеннями. Будемо раді бачити кожного, хто зацікавлений у науці.http://sons-ua.com/?fbclid=IwAR0DV8v5vi_e1WIYfNunj7oYrYTtJCp-Zn2iep-6TndZs9KLFf5uNjtUyhY

      Видалити