Кристали навколо нас (Science kids)

 



Хочу щиро подякувати пані Діані та команді Science for kids за бездоганну організацію цього захопливого заходу. Окремо хочу висловити вдячність дітям за їхню неймовірну активність та інтерес до науки, а також їхнім батькам за підтримку і заохочення маленьких дослідників. Завдяки вашій участі цей день став по-справжньому незабутнім!

У суботу, 7 вересня, я мала честь бути лекторкою на захопливій події під назвою "Кристали навколо нас", організованій для дітей віком 6-14 років. Разом ми занурилися у світ кристалів, вивчаючи, як атоми, молекули та іони створюють міцні й красиві структури.

Я була приємно здивована цікавими запитаннями юних дослідників, які проявляли справжню цікавість до науки. Діти не тільки чудово відтворили прості кубічні ґратки, але й мали можливість побачити кристали цукру через мікроскоп. День був просто чудовим, наповненим захопленням і відкриттями.

Хочу висловити особливу подяку пані Діані та всім організаторам Science for kids за чудову організацію. Також щиро дякую спонсорам події — Проєкт реалізується за підтримки Вишеградського фонду, а партнерами проєкту стали National Centre for Nuclear Research у Польщі та Празький майдан у Чехії. Це був дійсно незабутній досвід для всіх!














Дякую за коментар і вподобайку! Бережіть себе і родину! Blog: https://educationpakhomova.blogspot.com/ Telegram: https://t.me/pakhomovaeducation FB: https://www.facebook.com/educationXXII/ YouTube: https://www.youtube.com/@educationpakhomova

Немає коментарів:

Дописати коментар