Антарктичний науковий центр

 Антарктика очима українських науковців: ресурси для освіти




Антарктика – загадковий і величний континент, який завжди привертав увагу дослідників і науковців. Щоб зробити знання про цей крижаний світ доступнішими, Антарктичний науковий центр створив новий розділ на своєму сайті під назвою «Освітні матеріали». Тут зібрані відео та публікації, які допоможуть школярам, студентам, викладачам та всім зацікавленим глибше пізнати Антарктику, її унікальну природу та роботу українських науковців на станції «Академік Вернадський». Це чудова можливість дізнатися, хто мешкає на континенті, як він змінюється і які навички потрібні для роботи на станції.

Новий розділ на сайті Антарктичний науковий центр «Освітні матеріали», де зібрані різноманітні відео і публікації про Антарктику.


Освітні матеріали

Популяризація антарктичних досліджень та роботи українців на крижаному континенті – один з важливих напрямів роботи НАНЦ. У цьому розділі ви знайдете різні освітні матеріали для школярів, студентів, вчителів, викладачів, а також усіх, кому цікава Антарктика, її унікальна природа, дослідження на станції «Академік Вернадський».

Сторінка: тут

Хто живе в Антарктиці – пінгвіни чи білі ведмеді? Чому вона вкрита кригою? Які професії треба опанувати, щоб працювати на станції «Академік Вернадський»? Відповіді на ці та багато інших запитань є в 6 коротких відео.



Більше відео на каналі: https://www.youtube.com/@antarcticcenterua

Дякую за коментар і вподобайку!
Бережіть себе і родину!

Blog: https://educationpakhomova.blogspot.com/
Telegram: https://t.me/pakhomovaeducation
FB: https://www.facebook.com/educationXXII/
YouTube: https://www.youtube.com/@educationpakhomova

Немає коментарів:

Дописати коментар