Книжка-практикум «Твоя сила» для дітей та підлітків

 22 вправи для зміцнення психологічної стійкості (Світлана Ройз)


Літо – час для відпочинку, відновлення та зростання. (Недарма ж учні так швидко виростають саме під час літніх канікул.)

🙌Емоційного відновлення потребують не тільки дорослі, а й діти та підлітки. У цьому допоможе книжка-практикум «Твоя сила» від дитячої сімейної психологині Світлани Ройз.
💡Вона безоплатно доступна для всіх охочих за лінком: https://bit.ly/45NQd6E.
✅Книга містить 22 вправи для зміцнення психологічної стійкості. Практики можна робити у власному темпі подумки, а також працювати в самій книжці: вирізати запропоновані шаблони, розмальовувати тощо.
До кожного завдання є просте пояснення, яке стане містком до відчуття сили й розуміння своїх емоцій. У книзі є заохочення до роздумів та конкретні практики з регулювання емоцій.
💬«Стрес часто робить і дорослих, і дітей вразливими, а саме зараз ми всі потребуємо опори на внутрішню силу та повернення собі сили. Діти не завжди можуть сформулювати те, що їх турбує. І, на жаль, саме зараз не завжди можуть прийняти допомогу.
💬Для всієї команди, що працювала над практикумом, важливо щоб усі ми — діти й дорослі (а цей практикум можна використовувати й дорослим), відчували більше стійкості, впевненості та сили», — ділиться авторка практикуму, Світлана Ройз.
👆Використовуйте розробку самостійно, на уроках, чи запропонуйте для опрацювання з психологом.
Бонус: у книжку закладений жарт-метафора, тож психологиня радить спостерігати за кошеням, що зображене на кожній сторінці


Авторка: Світлана Ройз
Ілюстрації та верстка: Олена Калюк
Редакторка: Тетяна Стус

Дякую за коментар і вподобайку!
Бережіть себе і родину! Все буде Україна!

Blog: https://educationpakhomova.blogspot.com/
Telegram: https://t.me/pakhomovaeducation 

Немає коментарів:

Дописати коментар