Літній табір для сміливців у Варшаві

 День веселки у Літньому таборі для сміливців у Варшаві




Весело промайнув День веселки. У День веселки учні і вчителі одягнули барвисте кольорове вбрання і цілий день присвятили кольорам і настроям.



     У літньому таборі створено всі умови для повноцінного, якісного та безпечного відпочинку дітей. Насичена та різноманітна програма кожного дня дарує можливість учням розвивати фізичні, інтелектуальні та творчі здібності, забезпечує самореалізацію дитини в колективі. Особлива увага у таборі приділяється вихованню почуття любові до рідного краю та поваги до культурної спадщини українського народу; формуванню навичок культури спілкування та взаємодопомоги. 


Кожен день у закладі має свою тематику. День Веселки - «І знову разом в дружнім колі», День спорта "Веселі старти", День майстер-класів "Виготовляємо оберіг", День миру- «Ми за мир у всьому світі», День гостей "Зустрічаємо посла доброї волі - з Пріянку Чопру (Priyanka Chopra), День Здоров’я - "Вакцинація - важлива!.

Схожі публікації

Малювання у Літньому таборі для сміливців у Варшаві








Слава Україні! Бережіть себе і родину! Все буде Україна! Facebook: @ICF.Flashlights або https://www.facebook.com/ICF.Flashlights Instagram: @foundation_nezlamna_ua або https://www.instagram.com/foundation_nezlamna_ua/ #НезламнаУкраїна

Немає коментарів:

Дописати коментар