Літній табір для сміливців у Варшаві (Незламна Україна)

 Конкурс "Нові імена" у таборі для українських дітей


Перший тиждень добіг кінця, але подорож тільки починається. За цей тиждень ми познайомилися із учасниками групи Infinity. Таке враження, що діти проходили довгий відбір у конкурсі "Україна має таланти". Кожна дітина брала участь у конкурсах, концертах, змаганнях. Ми знайшли "Нові талоновиті імена" серед наших учасників. Конкурс "Нові імена" тільки підтвердив, що наша команда найкраща!

Як виглядає розклад літнього пришкільного табору: натискай тут.

Оленка і Софія були хореографами у постановці класного танцю "Kiss-Kiss". 

Другим номером від нашої команди була пісня "Гей соколи", і заваршальним номером була пісня "Тримай мене міцно".


Тривалий час вважалося, що автором пісні є польсько-український поет Тимко Падура, хоча пісні «Гей соколи!» немає в жодному виданні творів Тимка Падури, й ніхто з дослідників його творчості не висував припущення про його авторство.

Тож тримаємо міцно наших дітей у обіймах, несемо частинку миру і любові, захищаємо від жахіття, яке вони вже пережили.

Все буде Україна!

Обіймаю кожного!

Літніми пришкільними таборами та освітнім проєктом «Перша українська школа у Польщі» опікується фундація «Незламна Україна» за фінансової підтримки Дитячого фонду ООН (UNICEF). Фундація створена у лютому 2022 року через гостру потребу забезпечити освіту й дозвілля евакуйованим дітям з України, які рятуючись від війни, знайшли прихисток у Польщі. Навчання у нашій школі, як і дозвіллєва програма в таборах, здійснюється українською мовою українськими вчителями.

Немає коментарів:

Дописати коментар