Правила життя Альберта Ейнштейна

 


Німецький фізик Альберт Ейнштейн (14 березня 1879 - 18 квітня 1955). Один із засновників сучасної теоретичної фізики, лауреат Нобелівської премії 1921 року.

Всі ми генії. Але якщо ви будете оцінювати рибу за її здатністю лазити по деревах, вона проживе все життя, вважаючи себе дурепою.

Прагни не того, щоб домогтися успіху, а того, щоб твоє життя мало сенс.

Є лише два способи прожити своє життя. Перший - так, ніби ніяких чудес не буває. Другий - так, ніби все на світі є дивом.

Освіта - це те, що залишається після того, коли забувається все, чому нас вчили.

Ніщо не може вважатися більш явною ознакою божевілля, ніж повторення одних і тих же дій в надії отримати різні результати.

Цінність людини повинна визначатися тим, що вона дає, а не тим, чого вона здатна добитися. Намагайтеся стати не успішною, а цінною людиною.

Сервіс: MyHeritage https://www.myheritage.com/ Функція здатна "оживити" тільки одну особу на фото. Якщо знімок груповий, то застосовувати фільтр можна до різних осіб по черзі. На сайті доступна безкоштовна версія послуги, де можна анімувати до п'яти фото з водяним знаком. Для обробки більшої кількості знімків без логотипу потрібно оформити підписку. Технологія створена на основі нейромережі, розробленої ізраїльською компанією D-ID.



Джерело


Patreon: https://www.patreon.com/join/IrynaPakhomova


Немає коментарів:

Дописати коментар