Майстриня на всі руки Жанна Толкач

 "Польсько-українські посиденьки" і пані Жанна - майстриня на всі руки


Наша колежанка, пані Жанна, кожного разу дивує мене все більше. Вона майстриня на всі руки. Пані Жанно гарно вишиває, робить вироби з бісеру і має безліч ідей, як провести час з дітьми. У кожний виріб вкладає душу і серце, щиру молитву за нашу Україну. 
Надзвичайно любить дітей і створює навколо себе атмосферу добра, щастя і спокою. На днях пані Жанна завітала до  з майстер-класом по створенню браслетів та ляльки мотанки до українсько-польського проєкту "Польсько-українські посиденьки". 


У передмісті столиці Варшаві знаходиться місцевість Ломянки. В одному з мікрорайонів- у Буракові, знаходиться Монаший Орден Отців Камільянів. Камільянє допомагають медичним закладам, опікуються хворими, допомагають у притулках для бездомних. Пані Жанна була запрошена на проведення майстер-класу із дітьми 7-13 років.







Детальніша інформація про Жанну Толкач.






Толкач Жанна Валеріївна, вчитель початкових класів і практичний психолог в закладах освіти. Вчитель НУШ, апробатор новітніх методик, на своїх уроках використовує методи розвитку критичного мислення, нейробіку, кубування, 5-хвилине есе, сенкан, 6W...

"Щоб успішно застосовувати навички критичного мислення, діти мають бути переконані, що думати критично – це весело, і прагнути уміти це робити. Люблю займатися самоосвітою і у вільну хвилину переглядаю вебінари, проходжу курси, навчався створювати інтерактивні вправи та завдання. Найбільшим моїм захопленням є рукоділля.  Воно в цілому справляє позитивний вплив на фізичне та психічне здоров'я, допомагає відволіктися від проблем, рятує від стресів повсякденного життя."
Жанна Толкач

Якщо ви бажаєте організувати майстер-клас для дітей із Жанною Толкач у Варшаві, будь ласка пишіть:
zzhannet80@gmail.com

#ЖаннаТолкач
Слава Україні!
Бережіть себе і родину!

2 коментарі:

  1. Пані Іриною, Ви неймовірна "запальничка".Завжди підтримуєте, допоможете .А один ваш погляд чого вартий!
    Очі випромінюють скільки позитиву, що заряджають сотні людей поряд.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую! Мені неймовірно приємно. Тож день почався з супер приємного сюрпризу - ваших добрих слів. Тримаймося!

      Видалити