Літній табір для сміливців у Варшаві (Незламна Україна)

Дозвілля дітей у Варшаві від фундації "Незламна Україна"


Промайнули два тижні у літньому таборі у Варшаві. За ці кілька днів ми познайомилися, дізналися про життєві історії наших дорогих дітей, провели безліч конкурсів, отримали яскраві і добрі спогади, поділилися обіймами.

Конкурс: "Мої думки"






Конкурс "Нові таланти"

Листи для наших воїнів







Плакат "Ми з України!"




Можу сказати, що наші діти найкращі і найталановитіші. Але усі вони доросліші за своїх одноліток, тому що війна забирає частину дитинства, і в тебе вже немає вибору, ти дорослішаєш швидше.

Ще одна спільна риса, це усвідомлення, що ти - українець, що в тебе є державна мова, що мова - це наше коріння, національна ідентичність, тож це круто розмовляти українською.

Про себе можу сказати, що це найдієвіше лікування. Дякую кожному за добре слово, теплі обійми і чарівні посмішки!

  

Як виглядає розклад літнього пришкільного табору: натискай тут.

Є бажання записатися до школи: натискай тут

Все буде Україна!

Обіймаю кожного!

Далі буде!

Літніми пришкільними таборами та освітнім проєктом «Перша українська школа у Польщі» опікується фундація «Незламна Україна» за фінансової підтримки Дитячого фонду ООН (UNICEF). Фундація створена у лютому 2022 року через гостру потребу забезпечити освіту й дозвілля евакуйованим дітям з України, які рятуючись від війни, знайшли прихисток у Польщі. Навчання у нашій школі, як і дозвіллєва програма в таборах, здійснюється українською мовою українськими вчителями.



Немає коментарів:

Дописати коментар