Польсько-українська інтеграційна студія

 Товариство розвитку дитячої активності ШАНС (Szanza)


Szanza є недержавною некомерційною організацією, яка працює у формі асоціації з 1992 року. Навчальні інтереси протягом багатьох років були зосереджені на дитині та її найближчому освітньому середовищі (дім, дитячий садок, школа). У 1992-2021 роках було реалізовано кілька сотень місцевих, національних та міжнародних освітніх, навчальних та навчальних проектів. Послугами скористалися понад 30 000 дітей і батьків, кілька сотень вчителів і директорів, майже 1200 волонтерів. Співпраця з голландським фондом Бернард ван Лір (1997-2004) навчила поважати період раннього дитинства. Завдяки Фонду працівники асоціації пройшли багато міждисциплінарних національних та міжнародних тренінгів, які призвели до надзвичайно суттєвої зміни уявлень про роботу з дітьми та їхніми родинами: від фокусування на дефіциті до фокусування на ресурсах та потенціалі дитини та його родини, від т. зв «Пожежна боротьба» (індивідуальна терапія, соціотерапія) для впровадження «систем протипожежного захисту» (профілактичні програми, робота з сім’єю з маленькою дитиною, робота з дошкільними колективами та громадськими лідерами).


Цього літа триває реєстрація до польсько-української інтеграційної студії Szanza для дітей до 17 років (зустрічі по суботах, Варшава).

 МОЛОДІЖНИЙ КЛУБ - зустрічі відбуваються по суботах (детальна програма, час та місце зустрічей буде надіслано на електронну пошту після реєстрації) Сердечно запрошуємо Вас до групи підтримки та розвитку, безпечного простору для всіх учасників, де молоді люди зможуть разом проводити час та розвивати свої інтереси. Пропонуються інтеграційні, психологічні, мистецькі, спортивні та кулінарні майстерні в головному офісі нашої організації за адресою: вул. Grójecka 79, а також різноманітні виїзди, заходи та подорожі – в околицях Варшави, а також в інші красиві регіони Польщі.


Форма реєстрації за посиланням тут.
Увага! Для того щоб пройшла реєстрація успішно потрібно обрати у формі тільки суботу.

Вже відбулися декілька яскравих заходів.

Екскурсія до музею оптичних ілюзій:






Майстер клас по декоруванню еко сумки

















































Немає коментарів:

Дописати коментар