Літній табір для сміливців у Варшаві (Незламна Україна)

 Дозвілля дітей у Варшаві у літньому таборі на другій зміні





Українські діти, що виїхали до Польщі через війну, змогли відпочити в таборі "Літній табір для сміливців у Варшаві" від фундації #Незалежна_Україна.
Закінчилась вже друга зміна у літньому таборі. За два тижні діти познайомилися один з одним, поділилися власними історіями, продемонстрували власні творчі таланти  у конкурсі "Нові імена" та конкурсі малюнків "Вірю в ЗСУ", взяли участь у спортивних змаганнях "Веселі старти" відвідали психологічні тренінги та уроки польської мови.



Кожного дня дітям пропонувалась цікава програма, що передбачала більшість часу проведення на свіжому повітрі: спортивні ігри (волейбол, бадмінтон, футбол), інтелектуальні ігри (шахи, шашки, "Хто Я?, творчі конкурси "Піратська вечірка", "День веселки".
Немає більшого щастя у світі аніж посмішки дітей. Нехай дитинство буде яскравим, як веселка, захоплюючим як подорож і сповненим любові, миру та добра.
Діти отримали приємні враження, позитивні емоції, гарний настрій!






Директор табору Ольга Ковалевська побажала дітям відпочити від складних шкільних уроків та завдань, зарядитися позитивом та враженнями, бути впевненими у нашій перемозі і вірити в себе і наших захисників.
Ми щиро дякуємо пані Ользі за безліч креативних ідей і веселих конкурсів. Щасливі обличчя та голлівудські посмішки наших дітей говорять гучніше ніж будь які-слова.
Ми раді розуміти, що 150 дітей мали можливість відволіктися від переживань, та знайти нових друзів.



Слава Україні!

Бережіть себе і родину!

Все буде Україна!

#НезламнаУкраїна

Немає коментарів:

Дописати коментар