Як почати "Інженерний тиждень" і отримати приз

 Fluor Challenge 2022 (приз 1000 доларів)

Спробуйте це завдання, і ви можете виграти один із десяти призів у розмірі 1000 доларів США для своєї школи, позашкільної програми чи некомерційної організації у вашій громаді!

Хто може брати участь?

Конкурс Fluor Engineering Challenge 2022 відкритий для всіх учнів K-12 (від початкової до старшої, середньої школи) у всьому світі. Студенти можуть брати участь як окремо, так і командою до чотирьох студентів. Допускається лише одна заявка на кожну команду. Немає обмежень щодо кількості команд, які можуть брати участь у кожній родині, школі, позашкільній програмі чи громадській організації. Чим більше команд прийде від школи/організації, тим більше шансів, що школа/організація виграє приз! Студенти можуть бути частиною кількох команд, але кожна команда має подати свій дизайн.

Початкова школа

Середня школа

Старша школа

Скільки коштує конкурс? 

Нічого! Цей конкурс абсолютно безкоштовний.

Що потрібно робити?

Зробіть певну конструкцію із аркушів паперу. Подивіться, скільки секунд потрібно, щоб м’яч для пінг-понгу (настільного тенісу) пройшов від початку до кінця пробігу паперової конструкції. Чим довше це займе і чим менше матеріалів використовується, тим вище ваш бал. Завершіть створення та тестування м’яча та надішліть фотографії та свій результат до 20 березня 2022 року.

Приклад:

Матеріали:

Папір (максимум 30 аркушів). Дозволено використовувати папір для принтерів, конструкцій, графіків і блокнотів (розмір Letter або A4; також допускається папір 9" x 12" або 22 x 30 см). Картки та газети не допускаються.
Скотч (максимум один рулон), максимальна ширина 1" (2,5 см). Дозволені прозорий офісний скотч (наприклад, Scotch®), малярський скотч. Двосторонній скотч, скотч та пакувальний скотч заборонені.
Плоска поверхня, наприклад підлога, стіл або стільниця


Інструменти:


Ножиці
Лінійка
Олівець
Рулетка або вимірювальна стрічка
Секундомір
М'яч для пінг-понгу, також відомий як м'яч для настільного тенісу

Як взяти участь? 

Щоб взяти участь у конкурсі Fluor Engineering Challenge 2022, спроєктуйте, побудуйте, випробуйте та сфотографуйте свою паперову кульку, що рухається по паперовим конструкціям. Потім скористайтеся веб-формою подання, щоб ввести всю наведену нижче інформацію до опівночі за тихоокеанським часом (GMT-8) 20 березня 2022 року. 

Студенти можуть будувати та тестувати свої паперові кульки в будь-який час до 20 березня 2022 року. Заявки можуть бути подані з 20 лютого 2022 року по 20 березня 2022 року. Усі роботи необхідно надіслати до опівночі за тихоокеанським часом (GMT-8) 20 березня 2022 рік.

Студенти можуть виконати це завдання будь-де! Fluor Engineering Challenge 2022 розроблено як веселий, практичний інженерний проект для класної кімнати, вдома або як частина громадського заходу.

Онлайн-форма спрощує введення результатів від багатьох команд і дозволяє ділитися своїми заявками з друзями та однолітки через соціальні мережі. Записи можуть бути внесені безпосередньо учнями, вчителями, батьками або іншими відповідальними дорослими.

Посилання на онлайн-форму (буде відкрита 20 лютого): https://www.sciencebuddies.org/fluor-challenge-submission


Джерело: Try the 2022 Fluor Engineering Challenge!


Нових ідей і перемог!

Приєднуйтесь, де зручніше:

Telegram: https://t.me/pakhomovaeducation

Viber: Education

Discord: ХНУ Фізичний

FB: https://www.facebook.com/educationXXII/

 

Немає коментарів:

Дописати коментар